За Таня

Таня АнгеловаКазвам се Таня Ангелова и се занимавам професионално с маникюр, педикюр и ноктопластика от 2007 година.

Особено щастлива ме прави факта, че моите клиенти след процедура имат повече самочувствие, уникалност и усмивка. Не се ограничавам само до ежеседмичното поддържане на маникюра, а се развивам в областа на изкуството, едно умело съчетание на художествени умения, техники на рисуване и индивидуални хрумвания в стайлинга, изцяло съобразени с цялостната визия на клиента.

Отдадена съм изцяло на работата си и развивам постоянно творческите си умения, водейки се от последните модни тенденции.

Как започна моята кариера?

Всичко стана съвсем на шега – въобще си нямах и на идея че така ще протекат нещата. Просто не бях го запланувала. Мисля че хубавите неща в живота стават непредсказуемо без да ги плануваш!

Ето как и стана…

В началото на 2007 от Германия ми дойдоха гости, и на тях им направи впечатление че съм направила ноктите си доста добре. Аз им казах че това е като хоби за мен – да си правя маникюри, педикюри и ноктопластика – и те ми дадоха тази идея да си намеря работа като маникюристка.

Никога няма да забравя думите им, “Няма нищо по-хубаво от това работата да ти доставя удоволствие, понеже там се крие тайната на успеха.”

Когато ми го казаха доста ме замислиха думите им. Понеже като се огледам наоколо виждам хора които работят или се занимават с това което не им доставя удоволствие, защото трябва да изкарват пари. Това някакси ги дърпа назад и просто те не могат да се реализират.

Когато имаш нещо което да те кара да го вършиш с желание и удовлетвореност е ключът към успеха, защото това над което човек обръща най-много внимание се разширява. Ти вече търсиш начини как да се усъвършенстваш и да учиш нови техники които да те направят по-добра в бранша.

Още тогава предприех инициативата. Започнах да ходя по курсове на обучение, но повечето неща които знам са от дългогодишен опит, понеже още като ходих по курсове си намерих работа като маникюристка за да приложа наученото веднага. Това ми помогна да се издигна изключително много в тази професия.

Имах огромния късмет да работя в добро студио, с най-добрите маникюристки и да се уча от тях. Мисля че това ми даде доста добър старт в кариерата. От тогава използвам едни от най-добрите материали на пазара.

Ще кажа само че не ми беше лесно отначало. Трябваше ми доста упоритост и постоянство за да не се откажа и да се усъвършенствам в тази сфера – и така до ден днешен.

Бих казала че е и важно с какви хора човек се събира. Понеже се броят на пръсти тези хора които могат да те подкрепят в трудни моменти. Благодарна съм на всички които ми помогнаха и продължават да ми помагат!

Никога не позволявах на някои да разруши мечтите ми, понеже няма случайни неща. С упоритост всичко се постига!

С много любов,
Таня