Книги на Таня Ангелова

 

Как да Правите Ноктопластика с Форма Stiletto (Стилет) Бързо и Лесно?  [Kindle Издание от Таня Ангелова]

Искате ли да научите как да правите една от най-известните форми при ноктопластиката Stiletto (Стилет)? В това издание ще ви покажа как да правите стъпка по стъпка форма Стилет до съвършенство. Към ръководството има включена демо декорация която се вижда на снимката, но може да моделирате и изграждате ноктопластиката Стилет в каквито и да е различни декорации.

Това издание има за цел да ви покаже как се прави основната форма Стилет с каквато и да е декорация така че да можете да създадете шедьоври по своему.

Изданието е на Английски език.

Поръчайте Сега!

 

Как да Правите Ноктопластика с Форма Edge Като Професионалист?  [Kindle Издание от Таня Ангелова]

Искате ли да научите как да правите една от най-известните форми при ноктопластиката “Edge?” Ако е така, сте дошли на правилното място. В това издание ще ви покажа как да правите формата Edge, стъпка по стъпка, докато я осъвършенствате.

Изграждането и моделирането на искуственни нокти в най-новата и модерна форма Едж (Edge) никога не е било по-лесно! Ако следвате моито указания, ще сте в състояние да правите трайни ноктопластики (3-4 седмици) в желаната форма. Изучаването на тази техника ще ви даде огромно предимство в нейл арт индустрията. 

Изданието е на Английски език.

Поръчайте Сега!

 

Как да Правите Кралски Течни Камъни със Златна Отливка? [Kindle Издание от Таня Ангелова]

Готови ли сте да научите едни от най-безизвестните техники в Нейл Арт индустрията? По-конкретно ще научите как да правите кралски течни камъни (в различни цветове) със златна или друга отливка. Това което ще ви покажа тук може да се приложи в различни вариации. Най-основното което ще разберете е как да правите “течните камъни” върху ноктите.

Изданието е на Английски език.

Поръчайте Сега!

 

Nail Art Флористика: Как да Правите Флористични Арт-Гел Декорации с Които да се Откроявате от Останалите?  [Kindle Издание от Таня Ангелова]

Искате ли да се научите как да правите Флористични Nail Art декорации бързо и лесно? Това което ще научите тук се преподава само в елитните “мастър клас” школи на обучение. Ще ви покажа стъпка по стъпка как да правите тези декорации. Не е нужно да сте експерт в областта на нейл арт индустрията, но трябва поне да имате някакъв практически опит за да правите този вид Флористични декорации.

Ако вече знаете как да правите цветя, листа, и други елементи за тези нейл арт декорации, ще откриете напълно различен и по-ефективен начин на декориране чрез който да правите детайлите на много реалистично ниво.

 

Изданието е на Английски език.

Поръчайте Сега!

 

Nail Art Техники: Как Да Направите Хипнотизиращ Дизайн На Вашият Маникюр на Който Други Жени Могат Само Да Завиждат? [Kindle Издание от Таня Ангелова] 

Книга за Направата на Маникюри

Готови ли сте за страхотен маникюр? Ако е така, сте дошли на правилното място. Това ръководство ще ви покаже как да правите класически Френски маникюр + акрилни декорации (стъпка по стъпка).

Изданието е на Английски език.

Поръчайте Сега!

 

 

Как Да Направите Невероятни Педикюри За Да Се Откроявате От Останалите? [Kindle Издание от Таня Ангелова]

Книга За ПедикюрИскате ли да се научите как да правите перфектни педикюри бързо и лесно? Това ръководство ще ви покаже как да подготвите нокътната плочка за всякакъв вид педикюри. Можете да направите педикюрите с каквито декорации и цветове желаете. Но това как изглежда педикюра зависи много от подготовката на ноктите и краката за по-добри резултати. Точно там съм обърнала повече внимание в това ръководство.

Независимо дали работите в салон, или го правите като хоби вкъщи, ще намерите съветите в това ръководство доста полезни!

Изданието е на Английски език.

Поръчайте Сега!