Ако искате да станете маникюрист по професия, но незнаете от къде да започнете и не знаете какво трябва да направите, сме Ви подготвили ЦЯЛОСТЕН онлайн курс за Маникюрист от “А” до “Я.”

Ако не се чувствате уверени в себе си, или ако не знаете как да привлечете повече клиенти, или ако не знаете как да си организирате нещата, или ако имате чувството, че се въртите в “омагьосан кръг,” без никакво развитие и ако понякога се чувствате, че сте на ПРАГА да се откажете, надеждата не е загубена! Ще Ви покажа ВСИЧКО което трябва да знаете в професията за да успеете ОЩЕ СЕГА! 

Какво е това?

Това е цялостен базов курс за маникюр, педикюр и ноктопластика за напълно начинаещи, но става и за по-напреднали с цел надграждане. В курса има ВСИЧКО което трябва да знаете за професията Маникюрист-Педикюрист и вече може да се изкара ИЗЦЯЛО ОНЛАЙН, в задочна, дистанционна форма с упражнения и практика от вкъщи, както и да се комбинира с присъствените ни курсове в обучителния център! 

Този курс е само за сериозни и амбициозни хора, които ИЗГАРЯТ от желание да разберат всички тайни на професията. Тук ще научите НЕ САМО как да правите издържливи и красиви маникюри/педикюри/ноктопластики, но и как да се рекламирате в социалните мрежи, как да намерите повече клиенти, как да общувате с клиентите за да ги задържите, каква е психологията за докарване на платежоспособни клиенти, и как да организирате работното място така, че да е удобно за Вас и вашите клиенти.

Това което ще научите тук ми отне 16+ години, всичко което ще споделя тук е на база опит, не теория, или научено/препрочетено/клонирано от друго място.

Курса има няколко модула които ще Ви дадат БЪРЗ СТАРТ в кариерата и ще може да се развиете много по-бързо, дори и ако салоните затварят, или дори ако другите маникюристи нямат работа заради инфлацията, сега заради психозата от войната и т.н. Това е така, защото те не правят ПРАВИЛНИТЕ неща за да успеят. Аз, по време на пандемията, кризата и инфлацията имам толкова много работа като Маникюрист, колкото досега съм нямала. Изведнъж нещата “избухнаха” при мен и връщам клиенти. Имам и две помощнички вече, но напълних и техните графици и въпреки това се е случвало да връщаме клиенти! Ако и Вие искате графика да е пълен с платежоспособни клиенти – дори и в криза, защото жените няма да спрат да се разкрасяват, ще споделя и това с Вас в този курс!

Това е повече от обикновенен курс за маникюр. Това е “картата на успешната” кариера като Маникюрист. Ще Ви покажа пътя по който съм изминала и това което правя СЕГА! Ще Ви покажа “зад сцената” това което работи при мен и как привличам ВСИЧКИ ТЕЗИ КЛИЕНТИ като МАГНИТ и не, въобще не изопачавам нещата. 

Имам клиенти, които се записват с 2+ месеца напред, само и само да не си изпуснат часа. Това не го казвам за да се “перча” и да изтъквам, “каква добра маникюристка съм,” или да обидя някого… 

НЕ! Дори не мисля, че би имало някаква полза от това!

Казвам го, защото искам да Ви покажа какво е възможно и как и ВИЕ може да успеете. Постепенно наблягам повече към обучения и помагам на тези които в момента им е трудно в професията.

Курса е Одобрен по ЕвропроектТози курс е одобрен по европроект, където служи за обучение на Маникюристи в цяла България и чужбина поради естеството и формата в който се предоставя. Това е заместител на нашите присъствени професионални обучения за маникюристи на 100%, тук дори показваме много повече и на много по-добра цена! 

Също така, с този курс работим и с неправителствени организации, сдружения, фондации, одобрени по различни проекти за обучаване на желаещи в сферата на маникюра. 

Иновация на Обученията в Сферата!

Добре дошли в бъдещето! Не можем да пренебрегваме повече новите тенденции. Всичко в този курс има една единствена цел, да Ви даде бърз старт в професията, независимо дали искате да се занимавате с това любителски или професионално! Всеки който иска да се научи е добре дошъл! 

Предимства: 

 Не се съобразявате с графици и свободното време на някой друг, особено ако нямате много време да ходите по присъствени обучения

 Завършвате го, когато имате възможност. Личните Ви ангажименти повече никога няма да Ви пречат за да завършите такъв курс. 

Няма налични школи на обучение там където сте, или не са добри, или не искате да се занимавате с тях, ако има такива. При нас, с този курс, местоположението Ви не е от значение!

С присъствени курсове излиза по-скъпо от към време и пари. Ходите не един път, или два пъти, а със седмици, дори и месеци наред. С този курс, това при нас не е задължително! 

Не се “блъскате с други курсисти” в един обучителен център, където преподавателя не може да обърне достатъчно внимание на всеки по отделно, особено ако има повече от 3+ курсиста да карат курса заедно, така е трудно да се види какво се преподава, а ние тук макар и онлайн, отделяме специално внимание на всеки регистриран курсист, особено на работата която изпраща, упражненията и всичко се вижда както трябва от близо! 

Не сте част от “поточна” линия, където се прекарват много курсисти на един път и се претупват нещата, което е добре за академията, но не и за курсиста. На всеки, който изпраща упражнения при нас, ще се отдели специално внимание към всеки детайл, за да сте сигурни, че Ви се е обърнало необходимото внимание за да знаете на кое да фокусирате и подобрите с времето!

Достъпът до курса е неограничен, което елиминира нуждата от “опреснителни курсове” завбъдеще, защото ако не го практикувате, се забравя. Тук даваме възможност с този курс да се гледа многократно информацията и да се припомня. Докато, ако всичко това се преподава на живо при нас, шансът да се запомни всичко на един път е доста малък. Курса ще е и по-дълъг и това създава неудобство при повечето курсисти, които не са близко до обучителния ни център. 

Всички нови допълнения, обновления в курса ще са БЕЗПЛАТНИ само за регистрирани курсисти. Особено в курсовете със салонни декорации правим такива почти всеки месец, в базовият курс също понякога излиза нещо ново в индустрията и го слагаме. Следователно, ще имате достъп до един пълноценен ресурс за маникюристи. 

Така че, ако желаете да изкарате и Вие такъв курс, но:

❌ Нямате увереност в себе си като маникюрист, заради липса на знание в тази област

❌ Не знаете какво точно да направите и се чувствате, че се въртите в “омагьосан кръг,” въпреки че искате с това да се занимавате

❌ Ако сте в чужбина, и там курсовете за маникюр, педикюр и ноктопластика не са на ниво, на друг език който още не владеете, и желаете да се обучавате при някой в България, но нямате възможност и не се прибирате често

❌ Ако сте от друг град, или в малко населено място и там няма добри школи за обучение и не искате да пътувате постоянно само заради това, което е обвързано с други разходи за престой, хотели и т.н. 

❌ Нямате необходимата документация за да се занимавате с това легално, а не само от вкъщи

Ако е така, Ви каним да се регистрирате в нашият онлайн базов курс за маникюристи още сега, за да следвате мечтите си и това което искате да се занимавате, а не да работите нещо, което не Ви доставя удоволствие. Повече инфо за това, ще намерите в края на тази страница

Легитимен ли е този курс, понеже е онлайн?

ЦПО-Релакс

По-горната публикация, не е налична тук, това е просто снимка на нея, но според думите на ЦПО-Релакс, гр. Сливен, ние сме единствената платформа в България, която да записва и провежда учебни занятия за маникюр, педикюр и ноктопластика изцяло онлайн! ЦПО-Релакс е едно от най-реномираните професионални центрове за обучение в България. Те работят с едни от най-добрите преподаватели и професионалисти в България, и факта, че ни квалифицират като такива, ни прави горди. Искаме нашите курсисти да се гордеят, че са завършили при нас, което ще им отвори много пътеки на развитие в професията. Нашата репутация е важна за Вас! 

Нужно ли е курсист да идва на практика при нас? 

Виждаме коренно различна ситуация, когато курсист идва за първи път при нас, неориентиран, и от тези които идват след като са регистрирани в базовият онлайн курс за маникюристи. Въобще няма база за сравнение, особено, ако се упражняват от вкъщи, преди да дойдат на практика.

Точно заради това, практиката при нас НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА!

Вместо да им показваме грешките ПО ВРЕМЕ НА РАБОТА, можем да показваме грешките СЛЕД РАБОТА за тези които се регистрират онлайн, като изпращат снимки или видео материали на тяхна работа от упражнения. Дали ще покажем грешките по време на упражнения или след, няма особено голямо значение, защото човек се учи от грешките си, независимо къде и кога ги е направил!

При присъствените обучения, се показват грешките само по време на работа. При онлайн курса, показваме грешките от упражненията след работата, изключваме факта че в онлайн курса показваме най-често срещаните грешки, които 98% от курсистите правят и ако от там разберете кои са те и да не ги правите – още по-добре! Но това като цяло си е до човека!

Част от курсистите, които отвориха собствени салони след като изкараха този курс

Завършил Курсист Базовият Онлайн Курс за Маникюристи със Собствен Салон в Норвегия

Камелия в собствен салон след като завърши Базовият Онлайн Курс за Маникюристи в Силистренско!
Камелия със собствен салон в Силистренско след като завърши Базовият Онлайн Курс за Маникюристи

Завършил Курсист Базовият Онлайн Курс за Маникюристи със Собствен Салон в Норвегия
Еви работи в собствено студио в Норвегия

Завършил Курсист от Базовият Онлайн Курс за Маникюристи
Ваня със собствено местенце в Пазарджишка област след като завърши този курс

Курсист от Базовият Онлайн Курс за Маникюристи ОТВОРИ СОБСТВЕН САЛОН
Снежана със собствено студио във Велинград след като завърши този курс при нас

Завършил Курсист в Комбинирана Форма на Обучение Работи Вече Самостоятелно Под Наем
Мартина работи вече самостоятелно под наем в гр Русе след като завърши този курс

Курсист от Базовият Онлайн Курс за Маникюристи ОТВОРИ СОБСТВЕН САЛОН
Роси в собствен салон след нашият курс в гр Тервел
Два месеца след като Роси изкара този курс, отвори в собствен салон и  спечели трето място в шампионата NailTour Competition 2024
Два месеца след като Роси изкара този курс 1 отвори собствен салон и 2 спечели трето място в шампионата NailTour Competition в България

Имаме и други курсисти, които вече отвориха собствени салони, благодарение на нашият онлайн базов курс, но понеже не изпратиха снимки на това, няма как да ги покажем. Някой комбинираха с практика при нас, други изцяло онлайн с упражнения от вкъщи! По-долу в страницата, ще покажем работа, отзиви и резултати на други наши курсисти! 

Добре, но НЯМАМ материали за упражненията?  

Присъствено като дойдете, дори и за няколко дена, ако се комбинира с този онлайн базов курс, понеже също ще спести много време и посещения, материалите ще са осигурени от нас, но за работа от вкъщи, за упражнения там където сте, ще Ви кажем какви да си набавите.

Не е нужно да инвестирате в много материали за упражненията, за да изкарате този курс. Ние не работим с конкретна марка и сме тествали най-различни, които са добри като съотношение цена с качество и ще Ви кажем кои са. 

Ако нямате абсолютно нищо като материал, нула!! Един стартов пакет струва около 300 лв с материали за които сме сигурни и стигат за направата на около 50 човека и ще са предостатъчни за да завършите този курс. Този подобен стартов пакет на други места е дори 500, 600 лв, но понеже ние сме търсили и пробвали много, сме намерили правилният вариант на по-добра цена! Вече ако искате с това да се занимавате професионално, ще Ви кажем какви други материали да използвате, за професионална употреба, като някой от стартовият пакет също ще стават, но не всички! 

В курса има отделен модул, “Материали,” където показваме в детайл какво е нужно, защо и как се използват!! 

Дори и ако сте в чужбина, имаме практика този стартов пакет с материали за упражненията да го изпращаме при вас до адрес, като доставката излиза от 40-100 лв, в зависимост къде се намирате, след като преведете пари и за това. Като срокове, стига при вас, с номер за проследяване от 7 до 14 работни дни! Свържете се с нас за повече информация! 

Ако сте в чужбина, може да вземете този курс, заедно със стартовият пакет

Ако сте в България, но от друг град, доставката на стартовият пакет може да е с ЕКОНТ и в някой случаи ще е безплатна до техен офис във вашият град. В този случаи, ние няма нужда да Ви ги поръчваме, ще го направите Вие, като Ви покажем точно какво и от къде! 

Ние не предлагаме и продаваме материали за да печелим от това! Понеже работим с различни дистрибутори, те ни ги доставят, или ги купуваме от сайтове в България, но вземаме само това, което сме ТЕСТВАЛИ и е доказано с годините като качествено! 

Другият вариант е да си набавите материали каквито искате, дори и ако не желаете да използвате този стартов пакет, но може да се свържите с нас по време на курса за да видим дали сме работили с тях като марка и да дадем насоки при нужда, или дали стават! 

Каква е Цената на Курса?

 

Често Задавани Въпроси

Кога започва курса?
[Кликни Тук]
Отговор:
Курса се провежда с курсисти в обучителният център като записваме на видео целият процес. Така Вие ще имате достъп до същите материали и ще покажем същите неща които всеки курсист вижда като дойте при нас. Началната дата е в момента в който се регистрирате! Всичко ще е налично! 
Как да се регистрирам за курса?
[Кликни Тук]
Отговор:
Отидете най-долу в тази страница и ще видите бутон "купи сега," където може да заплатите за него с банкова карта и веднага след плащането ще получите достъп за регистрация. Само трябва да проверите имейл адреса който сте оставили във формата за плащане и сте готови да започнете. Става и чрез EasyPay, като предоставим фирменият ни IBAN.
Каква е дълготрайността на курса?
[Кликни Тук]
Отговор:
Достъпът до оналйн курса е неограничен и може да имате достъп до него по всяко време. Няма срок в който да Ви изтича абонамента, няма и месечни вноски! Но има срок, в който цената е промоционална, след като изтече този срок, промоцията свършва!
Добре, а как ще се следи учебният процес?
[Кликни Тук]
Отговор:
Учебният процес и времето което отделяте си го определяте Вие, като следвате инструкциите в курса за да се упражнявате от вкъщи или салона. Може да изпращате снимки / видео на ваши упражнения. Така ние може да погледнем как се справяте и да дадем препоръки при нужда!
Мога ли да взема ДЪРЖАВЕН ДОКУМЕНТ, след като завърша този онлайн курс?
[Кликни Тук]
Отговор:
По ЗПОО трябва да има практическа част в Учебният Център, но може да се комбинира. Идвате до обучителният ни център на практика и през останалото време онлайн. Така ще спестите много време и средства, което на практика може да научите и онлайн. За повече инфо, вижте "Обучения по ЗПОО" в сайта.
Обучения по ЗПОО
След като изкарам този онлайн курс, възможно ли да упражнявам професията си и в чужбина?
[Кликни Тук]
Отговор:
Да, има възможност, но за чужбина Ви трябва удостоверителен документ по ЗПОО. Документа се входира в системата на НАПОО и е видим в цял свят при въвеждане на ЕГН. Пишете ни, за да научите повече как може да издадем тези документи.
Пишете ни!

Какво включва курса и какво ще науча в него?

Базовият онлайн курс включва следните модули: 

1. ОСНОВНИ ПРИНЦИПИ И ВЪВЕДЕНИЕ В СВЕТА НА МАНИКЮРА. 

2. КАКВО ТРЯБВА ДА НАПРАВИТЕ И КАКВО Е НУЖНО ЗА БЪРЗ СТАРТ В ПРОФЕСИЯТА (КАКВИ ПРОДУКТИ ВИ ТРЯБВАТ, ИНСТРУМЕНТИ, НАЧИН НА МИСЛЕНЕ)?

3. ДЕЗИНФЕКЦИЯ И СТЕРИЛИЗАЦИЯ НА РАБОТНОТО МЯСТО

4. БОЛЕСТИ ПО НОКТИТЕ, АЛЕРГИИ И КАК ДА ГИ ПРЕДОТВРАТИМ?

5. СТРУКТУРА НА НОКЪТЯ – ОСНОВНИ ФУНКЦИИ И ЗАЩО ТОВА Е ВАЖНО?

6. ФОРМА НА НОКТИТЕ И КАК ДА ГИ ОФОРМИМ ПО ПРАВИЛНИЯТ НАЧИН И КОЯ Е НАЙ-ПОДГОДЯЩА ПРИ РАЗЛИЧНИТЕ НОКЪТНИ ПЛОЧКИ? 

7. КЛАСИЧЕСКИ МАНИКЮР – СТЪПКА ПО СТЪПКА

8. КОМБИНИРАН МАНИКЮР – СТЪПКА ПО СТЪПКА

9. ФРЕНСКИ МАНИКЮР – СТЪПКА ПО СТЪПКА

10. ГЕЛ ЛАК – СТРАТЕГИИ ЗА ПОВЕЧЕ ИЗДЪРЖЛИВОСТ, МЕТОДИ НА СВАЛЯНЕ

11. ЧЕСТО СРЕЩАНИ ГРЕШКИ ПРИ ОФОРМЯНЕ, ПИЛЕНЕ И БОРАВЕНЕ С ИНСТРУМЕНТИ

12. ОБЩУВАНЕ С КЛИЕНТИ (ПСИХОЛОГИЯ И НАЧИН НА МИСЛЕНЕ) ЗА ДА ГИ ЗАДЪРЖИМ

13. ИЗРАБОТВАНЕ НА ЦЕНОРАЗПИС И ЦЕНИ НА УСЛУГИТЕ И КАК ДА СЕ СПРАВИМ С КОНКУРЕНЦИЯТА?

14. МЪЖКИ ПЕДИКЮР – СТЪПКА ПО СТЪПКА

15. КЛАСИЧЕСКИ ПЕДИКЮР – СТЪПКА ПО СТЪПКА (ПОДГОТОВКА, ИЗПЪЛНЕНИЕ И ДЕЗИНФЕКЦИЯ). 

16. ВСИЧКО ЗА ПЕДИКЮРА ОТ “А” ДО “Я” И ЧЕСТО СРЕЩАНИ ГРЕШКИ. ВЕЧЕ ПОКАЗВАМЕ И АПАРАТЕН ПЕДИКЮР – СТЪПКА ПО СТЪПКА

17. РЕСТАВРИРАНЕ НА СЧУПЕНА ЧАСТ ОТ НОКЪТ – ПРИ ПЕДИКЮРА

18. РАБОТА С ВПИТИ/ИЗГРИЗАНИ НОКТИ

19. ПОДДРЪЖКА НА ГЕЛ ВЪРХУ ЕСТЕСТВЕН НОКЪТ

20. ПОДДРЪЖКА НА ИЗГРАЖДАНЕ

21. ИЗГРАЖДАНЕ С ГЕЛ / АКРИГЕЛ. ВСИЧКО ЗА НОКТОПЛАСТИКАТА. ЧЕСТО СРЕЩАНИ ГРЕШКИ!

22. ГРУБИ ГРЕШКИ ПРИ РАЗПРЕДЕЛЕНИЕТО НА ИЗГРАЖДАЩИЯТ ГЕЛ ПРИ НОКТОПЛАСТИКАТА И ПРАВИЛНА АРХИТЕКТУРА

23. ИЗГРАЖДАНЕ С “МАТРИЦА” – ГОРНИ ФОРМИ (РУСКИ БАДЕМ) 

24. НАЧИНИ ЗА УКРЕПВАНЕ НА СЧУПЕН НОКЪТ – СТЪПКА ПО СТЪПКА

25. ТЪНКОСТИ ПРИ УКРЕПВАНЕ И СЪЗДАВАНЕ НА ОБЕМ С ЕЛАСТИЧНА БАЗА

26. НОКТОПЛАСТИКА С ТИПСОВЕ!! ТЪНКОСТИ И УСПЕШНИ ПРАКТИКИ

27. ЦВЕТОЗНАНИЕ – КОЙ ЦВЯТ МАНИКЮР НА КАКЪВ ТИП КОЖА ОТИВА?

28. КАК ДА СНИМАТЕ МАНИКЮРИТЕ ЗА РЕКЛАМА?

29. ПОСТАВЯНЕ НА ФОРМИ ЗА ИЗГРАЖДАНЕ – АПЕКС, ОФОРМЯНЕ, ИЗПИЛЯВАНЕ, ПОКАЗВАМЕ РАЗЛИЧНИ ФОРМИ НА НОКТОПЛАСТИКА (ОВАЛ, КВАДРАТ, БАЛЕРИНА, БАДЕМ И ДРУГИ)

30. БЪРЗИ САЛОННИ ДЕКОРАЦИИ – ВЪПРЕКИ, ЧЕ ТОЗИ КУРС ФОКУСИРА ПОВЕЧЕ НА ОСНОВИТЕ НА МАНИКЮРА, ПЕДИКЮРА И НОКТОПЛАСТИКАТА И НЯМА МНОГО ДЕКОРАЦИИ КЪМ НЕГО, ПОКАЗВАМЕ НЯКОЙ ДРУГА БЪРЗА ДЕКОРАЦИЯ ЗА ДА ИМА НЯКАКЪВ ЗАВЪРШЕН ВИД, НО ПРЕДЛАГАМЕ В ОТДЕЛЕН ПАКЕТ ДВА ДОПЪЛНИТЕЛНИ КУРСА САМО СЪС САЛОННИ ДЕКОРАЦИИ НА ЕДНА МНОГО ПО-ДОБРА ЦЕНА ЗАЕДНО С БАЗОВИЯТ -> (ПОВЕЧЕ ЗА ТОВА В КРАЯ НА ТАЗИ СТРАНИЦА)

ДОПЪЛНИТЕЛНИ БОНУСИ

1

БОНУС: ДОПЪЛНИТЕЛЕН МИНИ КУРС: МАРКЕТИНГ И РЕКЛАМА ЗА МАНИКЮРИСТИ – КАК ДА РЕКЛАМИРАМЕ УСПЕШНО В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ И КАК ДА ПРИВЛИЧЕМ ТОЧНИТЕ ЗА НАС КЛИЕНТИ И ДА ОТБЛЪСНЕМ ТЕЗИ КЛИЕНТИ КОИТО НЕ СА ЗА НАС?

Първи Бонус: Маркетинг и Реклама за Маникюристи

2

ВТОРИ БОНУС: НАДГРАЖДАЩ КУРС ЗА ТЕЗИ КОИТО ИСКАТ ДА РАЗВИВАТ ДОПЪЛНИТЕЛНО УМЕНИЯТА СИ КАТО МАНИКЮРИСТ! 

Надграждащ Курс

Този “надграждащ курс” ще е част от базовият, като отделен модул. В него ще научите различни техники на изграждане “екстрийм,” както и изработка на пръстени, бижута с изграждащ гел, и други интересни шедьоври като тези: 

Ноктопластика с Форма "Пеперуда"

Изработка на Пръстени

Коментар: този “надграждащ” модул е ново допълнение към курса, и ще го обогатяваме с времето (без доплащане). 

3

ТРЕТИ БОНУС: ЛИЧЕН КОНТАКТ С НАС ПО ВРЕМЕ НА КУРСА!

Това НЕ Е КУРС за самообучение! Не е проектиран по този начин. Тук сме да помагаме, ако имате нужда от допълнителни препоръки или напътствия. 

По време на курса, дори и след него, ще имате възможност да изпращате ваша работа, да я оценяваме и да даваме препоръки, ако нещо не се получава. Ако имате някакви въпроси относно материали, техника, пролеми при работа, ще сме на разположение САМО ЗА регистрирани курсисти!

Така че, този курс, не е само да го закупите и повече да не чуете от нас, защото е онлайн, ще сме тук да помагаме при нужда, или ако срещате затруднения. Ако изпратите само една снимка, или видео, веднага ще се видят грешките при работа и какво трябва да направите с цел подобрение. Защото всичко това е процес и не става от първият път, затова ще трябва да се упражнявате на база материалите които предоставяме в курса, за да се получат нещата. 

Подкрепата, която ще получите, след или по време на курса, ще е изцяло от Таня Ангелова! 

Каква е Цената на Курса?

За кого е подходящ този онлайн курс?

 За напълно начинаещи

 За вече работещи маникюристи, които искат да подобрят уменията си, начина на работа

 За всички които искат пълен график с клиенти чрез добра реклама, общуване с клиента и каква е психологията на успеха… стратегии и практики!

 За сериозни и амбицирани хора, които имат желанието да разберат всички тайни на занаята

 За тези които са в чужбина и нямат възможността да се приберат в България или живеят там, но искат да работят като маникюрист

За тези които работят любителски, като хоби, но искат да сертифицират уменията си и да работят професионално

Кой преподава този курс?

Таня Ангелова преподава почти всичко което е в този базов курс. Тя има завършена 3-та степен професионална квалификация като обучител и има договор с лицензирана фирма по ЦПО, която издава удостоверения / свидетелства на завършили курсисти по образец на МОН по ЗПОО (Закон за Професионалното Образование и Обучение) от НАПОО (Национална Агенция за Професионално Образование и Обучение). 

Таня Ангелова е маникюрист и се занимава професионално с това от 2007 година. Обучава по ЕВРОПРОЕКТИ деца в неравностойно положение, които искат да научат повече за професията Маникюрист. 

Таня има множество награди и отличия в областта на маникюра, като беше отличена в международният шампионат, организиран от GEL IT UP Bulgaria, в категория “Микс Медия” Мастер, 1-во място, в който участваха маникюристи от 3 държави!

GEL IT UP Bulgaria - Национален Шампионат за Маникюристки 

Останалата част от курса, в областта на РЕКЛАМАТА И МАРКЕТИНГА, преподава Христо Желев, основател на Ultimate Marketing Academy, който отговаря за рекламните дейности в областта на маникюра и козметиката при нас!

Христо Желев
<span style=color 000000>Отдел Маркетинг и Реклама в Ай Ен Ди Академи ЕООД<span>

От Христо ще научите как да рекламирате в социалните мрежи за да имате повече клиенти в професията Маникюрист. Кои са успешните практики за привличане на правилните клиенти и как да се позициониране правилно като маникюрист + кои са най-често срещаните грешки които маникюристите правят в социалните мрежи.

Благодарим на Христо за участието в този онлайн курс за да Ви покаже всичко това – стъпка по стъпка!

Каква е Цената на Курса?

Какво получаваш?

 ПОВЕЧЕ УВЕРЕНОСТ В СЕБЕ СИ И УМЕНИЯТА ТИ КАТО МАНИКЮРИСТ

 ЩЕ МОЖЕШ ДА ПРАВИШ КРАСИВ И ИЗДЪРЖЛИВ МАНИКЮР, ПЕДИКЮР И НОКТОПЛАСТИКА

ЩЕ ИЗЧИСТИМ ГРЕШКИ В РАБОТАТА ЗА ДА СЕ ПОЛУЧАВАТ НЕЩАТА ОЩЕ ПО-ДОБРЕ С ВСЯКО СЛЕДВАЩО ТВОРЕНИЕ И ДА ГИ ПРАВИТЕ ПО-БЪРЗО ОТ ПРЕДИ, ЗАЩОТО ОТНАЧАЛО МОЖЕ ДА ОТНЕМЕ ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ ОТ НЕОБХОДИМОТО

 ЩЕ ЗНАЕШ КАК ДА ПРИВЛЕЧЕШ И ЗАДЪРЖИШ ПЛАТЕЖОСПОСОБНИ КЛИЕНТИ И КАК ДА ИМ ПОДДЪРЖАШ ИНТЕРЕСА

 ЩЕ ЗНАЕШ КАК ДА ОТСЕЕШ “ДОБРИТЕ” ОТ “ЛОШИТЕ” КЛИЕНТИ

 ЩЕ ЗНАЕШ КАКВО ТИ Е НУЖНО ЗА БЪРЗ СТАРТ В ПРОФЕСИЯТА, СПЕСТЯВАЙКИ МНОГО ВРЕМЕ ЗА НЕЩО КОЕТО МИ ОТНЕ ГОДИНИ, ТИ ЩЕ МОЖЕШ ДА ГО НАПРАВИШ ЗА МЕСЕЦИ!

 СЛЕД ЗАВЪРШВАНЕ НА ОБУЧЕНИЕТО, НА КУРСИСТА СЕ ИЗДАВАТ УДОСТОВЕРИТЕЛНИ ДОКУМЕНТИ, ПОСОЧЕНИ В ЗАЯВЛЕНИЕТО ЗА УЧАСТИЕ В КУРСА, ПО ДОГОВОР ЗА СЪТРУДНИЧЕСТВО С ЛИЦЕНЗИРАН ЦПО, СЛЕД УСПЕШНО ПРИЛОЖЕН ТЕОРЕТИЧЕН И ПРАКТИЧЕСКИ ИЗПИТ, ЩЕ ТИ ДАДЕ ЗАКОННОТО ПРАВО ДА РАБОТИШ ПРОФЕСИЯТА МАНИКЮРИСТ-ПЕДИКЮРИСТ. 

 ЩЕ ЗНАЕШ КАК ДА РЕКЛАМИРАШ СЕБЕ СИ И УСУГИТЕ КАТО МАНИКЮРИСТ – ДОРИ И АКО НЯМАШ ГОЛЯМА АУДИТОРИЯ, ИЛИ ДОРИ АКО НИКОЙ НЕ Е ЧУВАЛ ЗА ТЕБ.

Основни Пречки и Как да се Справим с Тях?  

Липса на Увереност, Понеже е ОНЛАЙН?
[Кликни Тук]
Отговор:
В нашият Базов Онлайн Курс показваме 1:1 от това което и присъствено, дори е по-организирано. Понеже присъствено нищо ново не показваме от това което вече е налично онлайн! След като разберете как става, няма да имате търпение да пробвате това което показваме и "липсата на увереност" ще се замени с "любопитство да пробвате" нови неща, понеже ще разберете как става и ще сте запознати с процеса!
Страх от Провал или Неуспех?
[Кликни Тук]
Отговор:
Няма как да не успеете ако поемете инициатива и упражнявате това което показваме в онлайн курса, особено ако имате желание за това. Грешките са част от учебният процес и не бива да Ви притесняват. Дори упражненията които изпращате, може да не са перфектни, така ще покажем грешките и ще знаете къде и на какво да фокусирате при следващи опити и какво да подобрите, понеже е процес! Ще имате постоянна връзка с нас!
Липса на Опит?
[Кликни Тук]
Отговор:
Липса на опит не трябва да ви притеснява, защото имаме курсисти които са се регистрирали при нас изцяло онлайн, без присъствена практика при нас, без да са хващали инструменти в живота и СЛЕД като се запознаят с процеса на работа, ни изненадват резултатите им. Не е нужно някой да Ви "държи ръката," и това не го казваме с лека ръка, защото сме минали вече по този път и ще се получи и при вас ако поемете инициатива и повярвате в себе си!
Грешни Нагласи в Обществото
[Кликни Тук]
Отговор:
Ако се страхувате от оценката и очакванията на обществото, затова че сте изкарали онлайн курс, вместо присъствено, не бива да Ви притеснява. Няма значение как сте изкарали курса, имат значение резултатите, има значение вашият прогрес. Хейт, злоба, завист, надменност, лицемерие винаги ще има. Ние сме доказали многократно ефективността на нашият курс и не допускайте мнението на останалите да Ви пречи в намеренията и начинанията.
Липса на Мотивация?
[Кликни Тук]
Отговор:
Ако се притеснявате, че нямате достатъчно мотивация, или че някой трябва да Ви мотивира, бута или тика постоянно, понеже е онлайн, защото е някакъв поет ангажимент, не бъркайте "мотивацията" с "липса на желание." Имате ли изгарящо желание да се занимавате с това? Доставя ли Ви удоволствие? Липсата на мотивация обикновено идва от липса на действие и инициатива в тази насока. В момента в който се запишете, поемете тази стъпка, няма да имате това притеснение!
Липса на Време?
[Кликни Тук]
Отговор:
Именно с тази цел направихме ОНЛАЙН варианта, защото не всеки има времето и възможността да ходи някъде присъствено! НЯМА конкретни срокове в които да завършите този курс, вашето желание, личната амбиция за успех ще са движещи фактори в това. Може да влизате в курса по всяко време, късно вечер, или рано сутрин, когато имате възможност, на ваше темпо! Няма да Ви съдим или ангажираме със срокове!
Неудобство от Технологиите
[Кликни Тук]
Отговор:
Ако сте "скарани с технологиите" и нищо не разбирате, понеже целият онлайн курс е всъщност "платформа за обучение," не бива да Ви притеснява. Всичко при нас е лесно достъпно, добре организирано и ако нищо не разбирате от компютри, няма да затрудни навигирането в курса и достъп до информацията в него! Винаги може да се свържете с нас, ако има някакви затруднения в тази насока!
Липса на Подкрепа?
[Кликни Тук]
Отговор:
Ако смятате, че това е "курс на самообучение" и че ще имате достъп само до някакви видео уроци, не е точно така. Ще имате постоянна връзка с нас по всеки въпрос, особено ако имате трудности, проблеми или предизвикателства. Препоръчваме да изпращате ваши упражнения, за да видим как се справяте и за да изкарате успешно курса!
Качество на Обучението?
[Кликни Тук]
Отговор:
Много пъти сме чували, че онлайн не става, няма как да се научи така човек, доказахме многократно с наши настоящи и завършили курсисти, че това не е точно така. Курсът е изграден на база 17 годишният ни опит в бранша и ще сте една стъпка напред от останалите, които още не са се регистрирали при нас! Понеже ние даваме в пъти от това което получаваме насреща, смятаме че това е правилната формула и начин на работа!

Отзиви от Завършили Курсисти Този Курс!

ВАЖНО: Всички тези курсисти които показваме тук са УСПЕШНО ЗАВЪРШИЛИ този цялостен базов онлайн курс. Някой са го комбинирали и присъствено (онлайн + практика при нас), други го изкараха изцяло онлайн, защото не са от града, други живеят и в чужбина. Тук ще научите с техни думи какви са били предизвикателствата и ползите от него за да разберете дали това е за Вас, спрямо вашата конкретна ситуация! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Каква е Цената на Курса?

Коментар от Модел за Маникюр – Практика Към Обучението

Тук, съвсем изненадващо интервюирахме един от моделите за маникюр по време на присъствените ни курсове! 

 

Коментари за Този Курс от Наши Курсисти

Тук сме снимали коментарите и отзивите на курсисти, които завършиха успешно този цялостен базов онлайн курс. Някой от коментарите са оставени на лични съобщения до нас, и разбира се с тяхно съгласие сме ги публикували тук за да видите какво е възможно с този курс, и какво не.

Коментар на наш курсист

Успешно Завършил Курсист Базовият Онлайн Курс за Маникюристи - Мария

Работа на Курсист от Онлайн Курса за Маникюристи

Самостоятелна Работа на Курсист от Базовият Онлайн Курс за Маникюристи

Снежана - Курсист от Базовият Онлайн Курс

Отзив за Курса от Мария

Симона, Курсист от Базовият Онлайн Курс

Отзив на Курсист - Мартина ДудеваОтзив на Курсист от Базовият Онлайн Курс за Маникюристи

Отзив на Курсист завършил базовият ни онлайн курс

Отзив на Курсист

Заръшил Курсист

Наш курсист от онлайн курса + практика при нас

Отзив от курсист
Комбинирана Форма Онлайн + Практика

Каква е Цената на Курса?

Работа на Нашите Курсисти

Ако искате да се научите и Вие да правите такива маникюри, възползвайте се от нашето обучение още сега: 

 

 

Завършил Курсист!

Ноктопластика с Типсове от Таня Ангелова

Укрепване и Създаване на Обем с Еластична База

Ноктопластика Квадрат с "Аквариум Ефект"

Апаратен Педикюр

Завършил Курсист!

Завършил Курсист Базовият Онлайн Курс за Маникюристи в Комбинирана Форма на Обучение

Завършил Курсист Базовият Онлайн Курс за Маникюристи - Назар

Успешно Завършил Курсист Базовият Онлайн Курс за Маникюристи

Успешно завършил курсист Базовият Онлайн Курс за Маникюристи

Успешно Завършил и Дипломиран Курсист Базовият Онлайн Курс за Маникюристи

Успешно Завършил Курсист Базовият Онлайн Курс за Маникюристи - Катерина

Успешно завършил курсист Базовият Онлайн Курс за Маникюристи

Успешно Завършил Курсист Базовият Онлайн Курс за Маникюристи - Карина

Работа и Завършване на Курсист от Базовият Онлайн Курс за Маникюристи

Завършил Курсист Базовият Онлайн Курс за Маникюристи - Стела

Успешно Завършил Курсист Базовият Онлайн Курс за Маникюристи - Павлина

Симона - Успешно Завършил Курсист Базовият Онлайн Курс

Завършил Курсист Онлайн Базовият Курс за Маникюристи

Успешно Завършил Курсист Базовият Онлайн Курс за Маникюристи

Завършил Курсист Онлайн Курса за Маникюристи

Завършил Курсист

Завършил Курсист

Успешно завършил курсист базовият онлайн курс + салонни декорации

Завършил Курсист

Завършили Курсисти

Наш Курсист Завършил Базовият Онлайн Курс за Маникюристи + Практика При Нас

Завършил Курсист

Завършил Курсист Базовият Онлайн Курс за Маникюрристи + Практика при нас!

Завършил курсист надграждащ курс за Удостоверение от МОН

Успешно завършили курсисти Базовият Онлайн Курс за Маникюр исти в Комбинирана Форма на Обучение

Каква е цената на онлайн курса и как да заплатя?

Може да се заплати курса с банкова карта: VISA, MAESTRO, MASTER CARD тук в сайта, като отидете на бутона “Купи Сега,” който ще намерите по-долу, отидете при формата за плащане и въведете вашите данни. Имейл адреса който поставите там трябва да е валиден, за да изпратим след това данните за регистрация! 

Може да се плати и по банков път като предоставим нашият фирмен IBAN, чрез EasyPay, или директно чрез PayPal, кликнете на оранжевият или зелен бутон по-долу за повече инфо!

Само за

699 лв

Купи с TBI на Вноски, Започващи от 25.95 лв

Ако искате на разсрочено плащане, кликнете на оранжевият бутон по-горе за повече инфо!

Таксата е еднократна (ако не е на вноски) и ще получите НЕОГРАНИЧЕН достъп до всичко след плащане!

–>>> Спестявате около 1300 лв,  ако се регистрирате онлайн за този курс, от цената която нашите курсисти заплащат, ако е само присъствено! Цялостен присъствен курс като този при нас за маникюр, педикюр и ноктопластика е около 2200 лв! <<<–

Ако сте в гр. Русе или околностите, може този онлайн курс да се комбинира с практика при нас, за което практиката се заплаща допълнително, защото отделяме индивидуално време на всеки курсист и материалите са осигурени от нас! Тази опция НЕ Е задължителна, но ако решите за 8-10 часа практика / ден, се доплаща по 200 лв. Напълно достатъчни ще са 2-3 дена само практика с модел, организирани или разпределени в рамките на седмица, две, след като се запознаете с материалите в онлайн курса!

ВАЖНО: Практиката, може съвсем спокойно да си я правите от вкъщи и също да даваме препоръки за това, ако ни изпратите материали от упражненията Ви! Този курс ще Ви е полезен само ако упражнявате наученото! Въпреки всичко, тук сме да помагаме и каквото зависи от нас, ще го направим! 

Запазваме правото да подобряваме, обогатяваме този курс с времето БЕЗ допълнителни такси ако заплатите цялата сума на един път, или на месечни вноски с tbi bank! Таксата за вход е еднократна, ако заплатите цялата сума на веднъж, регистрирайте още сега!
ЗА БЪРЗ ДОСТЪП: 

Купи с TBI на Вноски, Започващи от 25.95 лв

Кликнете на “Купи Сега” ако ще платите цялата сума, или изберете бутона за плащане на вноски чрез tbi bank за да направите заявка за разсрочено плащане директно от нашият сайт! 

СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА – 3 КУРСА В ЕДИН ПАКЕТ + ВСИЧКИ СПОМЕНАТИ БОНУСИ!

Може да получите достъп до ВСИЧКО в базовият онлайн курс + онлайн курсовете ни със салонни декорации за начинаещи + напреднали в ЕДИН СУПЕР ПАКЕТ на много по-добра цена: 

Базов Курс на Маникюр, Педикюр и Ноктопластика + Общуване с Клиента, Организиране на Работното Място, Намиране на Повече Клиенти, Какво е Нужно за БЪРЗ СТАРТ в Професията Маникюрист и Мнооого Други!
Базов Курс на Маникюр Педикюр и Ноктопластика + Общуване с Клиента Организиране на Работното Място Намиране на Повече Клиенти Какво е Нужно за БЪРЗ СТАРТ в Професията Маникюрист и Мнооого Други
Цялостен Базов Онлайн Курс - 699 лв

43 ВИДЕО УРОКА - Омбре, Градиент, Различни Видове/ Форми на Ноктопластика, Китайска Техника на Рисуване, Френски Градиент, 3D Релефни Декорации, Флористика и Много Други...
ДОПЪЛНИТЕЛНИ 47 ВИДЕО УРОКА Омбре Градиент Различни Видове Форми на Ноктопластика Китайска Техника на Рисуване Френски Градиент 3D Релефни Декорации Флористика и Много Други
 

Салонни Декорации за Начинаещи - 299 лв

+

30 Видео Урока с 3D/4D Декорации, Рисуване на Реалистични Декорации със Светлосенки, 4D Пеперуди, 4D Раци, 4D Цветя и много други!
ДОПЪЛНИТЕЛНИ 33 ВИДЕО УРОКА с 3D4D Декорации Рисуване на Реалистични Декорации със Светлосенки 4D Пеперуди 4D Раци 4D Цветя и много други

Салонни Декорации за Напреднали - 399 лв

 
Над 80+ Салонни Декорации Заедно с Базовият Курс в Един Пакет!!

ВСИЧКО САМО СЕГА ЗА: 

Вместо

1397 лв

Плащате само 

799 лв

СПЕСТЯВАТЕ 600 ЛВ, АКО ГИ ЗАКУПИТЕ ЗАЕДНО!

Купи с TBI на Вноски, Започващи от 29.66 лв

За да платите за целият пакет, натиснете жълтият бутон “Купи Сега” или сканирайте QR кода долу с вашата камера на телефона или приложение! Ако нямате цялата сума, може да платите чрез tbi на вноски!