В тази секция ще споделим често задаваните въпроси към нас и нашите отговори за да Ви помогнем да намерите това което търсите което е свързано с нас и услугите които предлагаме. 

 

Въпрос: Какво е онлайн курс? 

Нашият отговор: Предлагаме онлайн курсове като всички материали са “заключени” в сайта ни и имат достъп само регистрирани потребители / курсисти до тях. Курсовете се състоят от видео уроци, като може да ги гледате по всяко време и да се упражнявате когато имате възможност. “Практикувате докато гледате,” ако се възползвате от някой от нашите онлайн обучения, може да ни изпращате снимки на ваша работа по време на курса и получите обратна връзка. 

Въпрос: Аз не съм от Русе, предлагате ли форма на дистанционно обучение на курс с диплома или сертификат?

Нашият отговор: Да, има такава възможност, свържете се с нас за да Ви дадем повече информация. 

Попринцип предлагаме Онлайн Обучения (дистанционна форма), където може по всяко време да влезете в нашият портал, като Ви създадем акаунт при нас и само Вие може да имате достъп до него, но може да издаваме само сертификати от фирмата за завършено такова обучение. Към момента имаме вариант да издаваме Фирмен сертификат, ако се възползвате от нашите онлайн обучения:

 Онлайн Обучение за Начинаещи

 Онлайн Обучение за Напреднали

 Цялостен Базов Онлайн Курс за Маникюр, Педикюр, Ноктопластика + Реклама, Подготовка при Работа с Клиенти, и Др. 

Но обученията които предлагаме на място в гр. Русе издаваме удостоверение/свидетелство от Министерството на Образованието. Предлагаме и комбинирани обучения практика при нас на място + онлайн. Така няма нужда да наемате хотели, да се местите заради обученията, ще идвате в деня когато Ви е удобно, до вечерта и така в рамките на няколко посещения. Онлайн обученията тук помагат изключително много, защото преподаваното ще е вече в базовият курс който предлагаме

Въпрос: Мога ли да взема удостоверение от МОН чрез вашите онлайн курсове (например базовият)? 

Нашият отговор: За да получите удостоверение от МОН, ще са необходими минимален брой часове, практика. Има такава възможност, ако комбинираме онлайн + практика на място. Повече инфо за Обученията ни по МОН, ще намерите тук

Въпрос: Кога и за колко време са достъпни онлайн курсовете които предлагате?

Нашият отговор: Уроците можеш да ги гледаш по всяко време, когато ти е удобно, където и да си. Само ти трябва мобилен телефон, лаптоп и връзка с Интернет. Достъпът до онлайн обученията ни е до неограничен!

Въпрос: Как да се запиша за онлайн курсовете? 

Нашият отговор: За да получите достъп до онлайн курсовете е нужно да се поръчат / закупят. Във всяка страница за регистрация в онлайн обучението има бутон “купи сега” и като завършите поръчката след плащането Ви изпращаме автоматично имейл за да се регистрирате. Ако сте платили и по някаква причина не сте получили такъв имейл за регистрация след плащането, пишете ни. Проверете папката СПАМ за всеки случай, да не е попаднал там

Въпрос: Много маникюристки подбиват цените ми, а аз имам стаж и работя с по-добри продукти на по-високи цени, как да се справя с тях?

Нашият отговор: Ще бъдем кратки в отговора, понеже имаме статия за този проблем и как да подходите

Не се притеснявайте от такива маникюристки, защото клиентите Ви виждат разликата ако имате стаж и ако работите с по-добри продукти. Тези маникюристки които подбиват цените не го правят за да Ви пречат, правят го за да им потръгне работата, защото цените им са ниски заради това да привличат повече клиентино го правят по погрешните причини, защото качеството при тях липсва, особено ако работят с некачествени и евтини материали, но всеки трябва да започне от някъде. 

За всяка цена си има клиент. Не знам на какви цени работите, но ако работите на двойни цени от тези които предлагаме, пак ще имате клиенти и на тези цени, но ще са по-малко. Качеството на услугата определея и цената. Колкото по-високи са цените, толкова по-добро качество на клиенти ще имате, това не го казвам да злоупотребявате с цените и нарочно да ги вдигате на базата на нищо, но Вие трябва да си знаете вашата цена и защо го правите. Ако имате стаж 10 години, няма да работите на тези цени които ще работи маникюристка с 1 година стаж. Клиента ги вижда тези неща, не сте само в бизнеса да правите маникюри и качеството за направата им, а сте и в бизнеса на човешките взаимоотношения и социална динамика. Клиентите които стъпват в салона го правят заради Вас самата като личност и знаят какво ще получат в замяна като излязат, а това не е само маникюр или педикюр. 

За повече информация: 
На какви цени да работим и защо?
Защо повечето маникюристки не успяват в кариерата?
Как да се справим с ниските цени и конкуренцията?

Въпрос: Предлагате ли някакви продукти и как да си поръчам от Вас? 

Нашият отговор: За момента не предлагаме продукти за направата на маникюри, педикюри или ноктопластики. Предлагаме книги, обучения, видео материали…