Спечелено 1-во 2-ро място в Национален Шампионат за Маникюристи

 

Таня Ангелова с Две Купи от Националният Шампионат за Маникюристки

Таня Ангелова започва своята кариера като маникюристка през 2007 г. Оттогава практикува успешно като всяка година ходи по семинари, обучения за да поддържа интереса към себе си и клиентите.

  • През май месец, 2016 година, Таня е представена от Американското списание NAILS, което всяка година има многомилионна аудитория в САЩ. Списанието публикува статия на Таня, посветена на нейните книги и ръководства в нейл арт индустрията.
  • През октомври, 2018, Таня пак е представена от Американското списание NAILS и има нейна статия в ноемврийският брой на списанието.
  • Таня Ангелова също е показана в Американското предаване: Good Morning America на корпорацията АBC през лятото на 2020 г. 

За повече информация относно списание NAILS:

Списание NAILS и Таня Ангелова

  • През лятото на 2019 година, Таня Ангелова е отличена с две награди в Националният Шампионат за Маникюристки, организиран от GEL.IT.UP Bulgaria, с международно жури и с около 100 участнички от различни градове. Таня печели в 2 категории – Микс Медия (Master Class), 2-ро място и Салонен Постер, 3-то място.
  • През лятото на 2021 година, Таня Ангелова е отличена пак с две награди в Националният Шампионат за Маникюристки, организиран от GEL.IT.UP Bulgaria, но този път, печели първо място за категория Микс” Медия” Master и второ място в категория “Freestyle” Master

За повече информация относно наградите от Националният Шампионат:

Национален Шампионат GEL.IT.UP

Степен за Професионална Квалификация (СПК)

Таня Ангелова успешно придобива ТРЕТА степен на професионална квалификация по професия Маникюрист-педикюрист, със специалност Организация и Технология на Маникюрната и Педикюрна Дейност. По този начин Таня фигурира в системата на Националната Агенция за Професионално Образование и Обучение (НАПОО) и има правото да обучава и издава сведителства и удостоверения от МОН на завършили курсистки при нея.

Издаването на удостоверенията/свидетелствата по МОН стават с лицензиран център за Професионално Обучение (ЦПО), с който Таня Ангелова има договор за сътрудничество, като всеки курсист трябва да премине през критерия часове необходими за теория + практика за да получи съобтветната професионална квалификация. За повече информация относно обученията ни