Нашите ОНЛАЙН курсове отстояха на времето и доказаха ефективността си, особено Базовият Онлайн Курс за Маникюристи, поради не малкият брой вече завършили курсисти, задочна, дистанционна форма, както и комбинирано при нас в обучителния център, гр. Русе. 

Казваме това, заради огромният интерес и вече “оставени следи” на нашите курсисти от тяхна работа по време на курса до отваряйки собствени салони, работещи към фирми, или любителски от вкъщи след като завършиха при нас! Докоснахме не малък брой желаещи и помогнахме да се реализират както в България, различни градове, така и в чужбина. Много от тях оставиха и отзиви за курсовете ни което не само доказва тяхната ефективност, но и ни радва че помагаме на тези в нужда! 

Това наистина е една иновативна форма на обучение която практикуваме успешно от 2021 година, като преди това имахме само присъствени практики на място, без онлайн курсове на базово ниво. 

Партньорство с TBI BankНО НЕ СПИРАМЕ С ИНОВАЦИИТЕ!! 

Следващата логична стъпка от РЕВОЛЮЦИЯ В ОБУЧЕНИЯТА е РЕВОЛЮЦИЯ В ПЛАЩАНИЯТА

Знаем, колко е трудно да се извадят пари на куп за закупуване на курс като нашият, особено поради финансови затруднения. Но с нашето партньорство с tbi bank “смъкваме летвата” за регистрация при нас, за тези които до сега са нямали финансовата възможност да се възползват! 

Понеже сме имали много запитвания, какви са вариантите на вноски, разсрочено плащане за да изкарат курс при нас и имаме един вариант на две равни месечни вноски без кредитори (който вариант е още наличен, свържете се с нас за повече инфо), но tbi представят много по-добър финансов инструмент за тази цел, работим вече с тях по договор, което ще Ви осигури няколко неща: 

  1. НЕ Е НУЖНО да плащате на куп парите за целият курс, а може да се възползвате от опциите за разсрочено плащане от 3 до 48 месеца, които tbi предлага, така Вие може да закупите нашите курсове за маникюр, педикюр, ноктопластика, салонни декорации на една много по-ниска първоначална цена в зависимост от периода на изплащане който сте избрали. 
  2. За да сте одобрени за тази опция от tbi и за да използвате този финансов инструмент, не е нужно да ходите в офиси, или където и да е, кандидатстването е изцяло онлайн, тук през нашият сайт. След потвърждение от tbi, ще осигурим ПЪЛЕН НЕОГРАНИЧЕН ДОСТЪП до курсовете ни още в началото и ще може да работим за вашето усъвършенстване в сферата, независимо дали искате да се занимавате с това любителски или професионално, като първоначално не плащате почти нищо и го отсрочвате с времето. Така по не се усеща и ще имате време да набавите средства, но и увеличава задлъжнялостта Ви към финансовите институции, за което Ви съветваме да използвате този метод разумно! 

Ако сте купували скъпи стоки и услуги на лизинг от Техномаркет, Технополис, Yettel, Виваком,  или други големи фирми, тук не е по-различно, но с разликата, че ще може да получите достъп до курсовете ни по същият начин, което е една много добра ИНВЕСТИЦИЯ ако сте сериозни в това! 

Това което предлагаме е занаят, професия, която може да Ви докарва доходи и да се развивате, за разлика от продуктите или технологиите които повечето вземат на изплащане! 

Пазаруването на вноски навлиза все повече и става все по-популярен метод на плащане, защото може да вземете НА МОМЕНТА това което искате без да чакате да съберете цялата сума, а и разходите си вървят и понякога се случва да не успявате да съберете парите които Ви трябват и се получава тази “финансова пречка” с която се надяваме нашето партньорство с tbi да елиминира, за да правите това което искате, да се развивате там където искате БЕЗ СПИРАЧКИ! 

Как реално се случват нещата, tbi купува нашият курс за Вас, по ваша заявка и тяхно одобрение, ние Ви осигуряваме достъп след потвърждение, и ще имате отговорност за изплащането му към тях с времето, както става с всички други партньори, които работят с tbi, но с разликата че ние Ви предоставяме възможност за развитие, занаят, професия. 

Като и с това се надяваме да достигнем и помогнем на повече хора, които винаги са искали с това да се занимават, но са нямали финансовата възможност! 

Разбира се, винаги оставяме опцията да закупите курса от нас, ако имате цялата сума, така няма да се занимавате с кредитори, но е опция за всеки който може и има възможност да се възползва! 

Ето и вариантите които предлагаме с tbi: 

1. Базов ОНЛАЙН Курс за Маникюр, Педикюр и Ноктопластика

 Купи с TBI на Вноски, Започващи от 25.95 лв

Повече инфо за курса в този пакет: 
Базов Онлайн Курс за Маникюристи

За тази опция, към този момент, най-ниската вноска да закупите този вариант от нас е  25.95 лв / месец, но е за 48 месеца. Ако е за по-малък период, вноските са по-малко и лихвата по-малка!

 2. ПАКЕТ (3 Курса в 1) – Базов ОНЛАЙН Курс за Маникюр, Педикюр и Ноктопластика + Салонни Декорации (Ниво 1 и 2)

Купи с TBI на Вноски, Започващи от 29.66 лв

За тази опция, към този момент, най-ниската вноска да закупите този вариант от нас е 29.66 лв / месец, но е за 48 месеца. Ако е за по-малък период, вноските са по-малко, както и лихвата.

Повече инфо за курсовете в този пакет: 
1) Базов Онлайн Курс за Маникюристи

2) Салонни Декорации за Начинаещи (Ниво 1)

3) Салонни Декорации за Напреднали (Ниво 2)

 3. Базов ОНЛАЙН Курс за Маникюр, Педикюр и Ноктопластика + Салонни Декорации + Стартов Пакет Материали за Чужбина

Купи с TBI на Вноски, Започващи от 44.51 лв

За тази опция, към този момент, най-ниската вноска да закупите този вариант от нас е 44.51 лв / месец, но е за 48 месеца. Ако е за по-малък период, вноските са по-малко, както и лихвата. 

Повече инфо за курсовете в този пакет: 
1) Базов Онлайн Курс за Маникюристи

2) Салонни Декорации за Начинаещи (Ниво 1)

3) Салонни Декорации за Напреднали (Ниво 2)

4. Салонни Декорации за Начинаещи (Ниво 1)

Купи с TBI на Вноски, Започващи от 11.10 лв

Купи с TBI на 4 Вноски по 75 лв с 0% Лихва

Повече инфо за курса: Салонни Декорации за Начинаещи (Ниво 1)

За тази опция, към този момент, най-ниската вноска да закупите този вариант от нас е 11.10 лв / месец, но е за 48 месеца. Ако е за 4 месеца, лихвата е 0%, 4 вноски по 75 лв!

5. Салонни Декорации за Напреднали (Ниво 2)

 Купи с TBI на Вноски, Започващи от 14.81 лв

Салонни Декорации за Напреднали (Ниво 2)

За тази опция, към този момент, най-ниската вноска да закупите този вариант от нас е 14.81 лв / месец, но е за 48 месеца. Ако е за по-малък период, вноските са по-малко, както и лихвата. 

Как да кандидатствате и направите заявка за “курс на вноски” към tbi bank? 

Може да кандидатствате директно за одобрение чрез нашият сайт, изцяло онлайн, без да ходите в офиси на банката, ето ги и стъпките за това: 

1) Избирате курса и варианта който Ви устройва (само базов с или без декорации)

2) Отивате на бутона “купи с tbi bank” 

3) Ще отвори прозорец с който да изберете вноската и периода на изплащане директно от сайта ни, виждате колко ще е лихвата, може да изберете на вноски от 3 до 48 месеца. Вноските могат да се погасяват и предсрочно с приспадане на лихвите в офис на банката или чрез мобилното приложение на tbi bank. 

tbi bank - обрзец

4) Отивате на оранжевият бутон “продължи” и си попълвате данните за заявка. 

5) В рамките на два часа от tbi ще се свържат с Вас със становище. 

Критериите за одобрение са строго индивидуални! Свържете се с нас, или се свържете с tbi bank за повече инфо! 

Заключение…

Обичаме да сме иновативни, да предлагаме нещо което другите не предлагат, да помагаме, когато на другите им е безразлично, да имаме кауза докато другите искат да изкарват само пари, и да изпипваме добре нещата в детайл, докато другите го правят през пръсти и както се казва такива хора и привличаме.

Затова ако искате да се усъвършенствате в сферата и ако мислите като нас, това партньорство с tbi е крачка напред, за да достигнем и помогнем на повече желаещи, да правите това което наистина Ви доставя удоволствие + развитие в сферата!  

Пак казваме, тази опция не е задължителна, може и да не е чрез tbi bank, ако имате цялата сума най-добре, но е допълнителна опция за тези които могат да се възползват. Вярваме във вас, успехът на нашите курсисти е и наш, повярвайте в себе си! Използвайте тази опция РАЗУМНО! Каквото зависи от нас по време на курса, ще го направим!