Предполагам, че вече сте чували за нашият онлайн базов курс за маникюристи, защото той е единствен по рода си и ние сме едни от първите в България, да го предоставяме в дигитален, онлайн формат, и тук искаме да направим наша “Стена на Славата” от наши курсисти, които вече работят самостоятелно, или към салон по професията си. 

Тук, искаме да дадем думата на нашите курсисти, какво мислят те за това което правим, процеса на обучение как протича, доволни ли са, не са ли, онлайн получава ли се (защото имаше много критики в тази област, че онлайн не се получава, особено наши конкуренти), какво трябва да се подобри, отколкото ние да Ви казваме колко ни е добър курса, да го хвалим, и дали ще научите нещо в него. Смятаме, че най-добрите препоръки са на тези които са преимнали вече през това, а не просто да се дават празни обещания, без резултати! 

Всъщност, нашите куристи ни помагат да изградим курса, нещо което не е ясно, или сме пропуснали е неразделна част от постоянната връзка с тях, и се радваме, че вече имаме цялостно оформен базов курс за маникюристи, един безценнен ресурс, който всеки маникюрист трябва да има, и най-хубавото е че всичко е онлайн! Не можем да пренебрегваме новите тенденции! 

Много от нашите курсисти, споменават как те лично, или техни приятелки са попаднали на курсове и преподаватели, които не ги учат на нищо и само им вземат парите. Жалко е това, ние не сме като тях, не само че даваме много повече отколкото вземаме, но и курсистите ни ще ви кажат защо, по-долу в тази страница с отзивите. 

Много наши курсисти, особено в чужбина, казват че нивото на обучение в тази професия е доста слабо, и затова търсят да изкарат курс в България, но ние предоставяме тази опция изцяло онлайн за тяхно удобство! Така че, ако сте в чужбина, или друг град, и нямате възможност да ни посетите лично в обучителният център, затова направихме този курс достъпен изцяло ОНЛАЙН! Може да се упражнявате и от вкъщи, не е нужно да идвате при нас, както и не е нужно на всеки да се държи ръката докато се учи. 

Да, практика в къщи, не е като практика в обучителният център, но това което сме направили онлайн, ще улесни максимално практиката Ви от вкъщи, защото без нея не може. Ръка ако не пипне и око ако не Види, няма как да стане. Затова, считайте този ОНЛАЙН БАЗОВ КУРС като вашият наръчник, който ще е там винаги с вас за да Ви покаже правилният начин, нещо което повечето преподаватели не успяват дори и присъствено да направят (отново, по думите на нашите курсисти). 

Затова, изгледайте всяко едно видео по-долу, всеки отзив, за да добиете повече представа за това което правим и дали това реално е за вас, за да се възползвате още сега! 

Нека започнем… 

Отзиви от Курсисти

ВАЖНО: Всички тези курсисти които показваме тук са УСПЕШНО ЗАВЪРШИЛИ този цялостен базов онлайн курс. Някой са го комбинирали и присъствено (онлайн + практика при нас), други го изкараха изцяло онлайн, защото не са от града, други живеят и в чужбина. Тук ще научите с техни думи какви са били предизвикателствата и ползите от него за да разберете дали това е за Вас, спрямо вашата конкретна ситуация! 

Коментар от Модел за Маникюр Относно Практиката при Нас

Тук, направихме нещо което НИКОЙ В БЪЛГАРИЯ не прави, а именно да питаме тези модели които идват на маникюр при нас, специално за присъствените курсове (практиката), какви впечатления имат от това което правим, защото повечето от тях са модели и от други инструктури, обучители и курсове, виждат процеса на работа и имат някаква база за сравнение. Моделите които имат желание за маникюр, не го правят, само защото маникюра ще им е безплатен, идват защото имат интерес от занаята като цяло. Те не са безгласни букви и затова решихме, че тяхното мнение също е важно като човек, който вижда нещата отстрани! 

Коментари за Този Курс от Наши Курсисти

Тук сме снимали коментарите и отзивите на курсисти, които завършиха успешно този цялостен базов онлайн курс. Някой от коментарите са оставени на лични съобщения до нас, и разбира се с тяхно съгласие сме ги публикували тук за да видите какво е възможно с този курс, и какво не.

Коментар на наш курсист

Работа на Курсист от Онлайн Курса за Маникюристи

Самостоятелна Работа на Курсист от Базовият Онлайн Курс за Маникюристи

Снежана - Курсист от Базовият Онлайн Курс

Отзив за Курса от Мария

Симона, Курсист от Базовият Онлайн Курс

Отзив на Курсист - Мартина Дудева

Отзив на Курсист от Базовият Онлайн Курс за МаникюристиОтзив на Курсист завършил базовият ни онлайн курс

Отзив на Курсист

Заръшил Курсист

Наш курсист от онлайн курса + практика при нас

Отзив от курсист
Комбинирана Форма Онлайн + Практика

Легитимен ли е този курс, понеже е онлайн?

ЦПО-Релакс

По-горната публикация, не е налична тук, това е просто снимка на нея, но според думите на ЦПО-Релакс, гр. Сливен, ние сме единствената платформа в България, която да записва и провежда учебни занятия за маникюр, педикюр и ноктопластика изцяло онлайн! ЦПО-Релакс е едно от най-реномираните професионални центрове за обучение в България. Те работят с едни от най-добрите преподаватели и професионалисти в България, и факта, че ни клалифицират като такива, ни прави горди. Искаме нашите курсисти да се гордеят, че са завършили при нас, което ще им отвори много пътеки на развитие в професията. Нашата репутация е важна за Вас! 

Нужно ли е курсист да идва на практика при нас? 

Виждаме коренно различна ситуация, когато курсист идва за първи път при нас, неориентиран, и от тези които идват след като са регистрирани в базовият онлайн курс за маникюристи. Въобще няма база за сравнение, особено, ако се упражняват от вкъщи, преди да дойдат на практика.

Точно заради това, практиката при нас НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА!

Вместо да им показваме грешките ПО ВРЕМЕ НА РАБОТА, можем да показваме грешките СЛЕД РАБОТА за тези които се регистрират онлайн, като изпращат снимки или видео материали на тяхна работа от упражнения. Дали ще покажем грешките по време на упражнения или след, няма особено голямо значение, защото човек се учи от грешките си, независимо къде и кога ги е направил!

При присъствените обучения, се показват грешките само по време на работа. При онлайн курса, показваме грешките от упражненията след работата, изключваме факта че в онлайн курса показваме най-често срещаните грешки, които 98% от курсистите правят и ако от там разберете кои са те и да не ги правите – още по-добре! Но това като цяло си е до човека!

Част от курсистите, които отвориха собствени салони след като изкараха този курс

Завършил Курсист Базовият Онлайн Курс за Маникюристи със Собствен Салон в Норвегия

Камелия в собствен салон след като завърши Базовият Онлайн Курс за Маникюристи в Силистренско!
Камелия със собствен салон в Силистренско след като завърши Базовият Онлайн Курс за Маникюристи

Завършил Курсист Базовият Онлайн Курс за Маникюристи със Собствен Салон в Норвегия
Еви работи в собствено студио в Норвегия

Завършил Курсист от Базовият Онлайн Курс за Маникюристи
Ваня със собствено местенце в Пазарджишка област след като завърши този курс

Курсист от Базовият Онлайн Курс за Маникюристи ОТВОРИ СОБСТВЕН САЛОН
Снежана със собствено студио във Велинград след като завърши този курс при нас

Завършил Курсист в Комбинирана Форма на Обучение Работи Вече Самостоятелно Под Наем
Мартина работи вече самостоятелно под наем в гр Русе след като завърши този курс

Имаме и други курсисти, които вече отвориха собствени салони, благодарение на нашият онлайн базов курс, но понеже не изпратиха снимки на това, няма как да ги покажем. Някой комбинираха с практика при нас, други изцяло онлайн с упражнения от вкъщи! По-долу в страницата, ще покажем работа, отзиви и резултати на други наши курсисти! 

Каква е цената на онлайн курса и как да заплатя?

Може да се заплати курса с банкова карта: VISA, MAESTRO, MASTER CARD тук в сайта, като отидете на бутона “Купи Сега,” който ще намерите по-долу, изчакайте няколко секунди за да зареди формата за плащане и въведете вашите данни за плащане. Имейл адреса който поставите там трябва да е валиден, за да изпратим след това данните за регистрация! 

Може да се плати и по банков път като предоставим нашият фирмен IBAN, или чрез EasyPay, за повече инфо, пишете тук

699 лв

Купи с TBI на Вноски, Започващи от 25.95 лв

Ако искате на разсрочено плащане, кликнете на оранжевият бутон по-горе за повече инфо!

Таксата е еднократна (ако не е на вноски) и ще получите НЕОГРАНИЧЕН достъп до всичко след плащане!

–>>> Спестявате около 1300 лв,  ако се регистрирате онлайн за този курс, от цената която нашите курсисти заплащат, ако е само присъствено! Цялостен присъствен курс като този при нас за маникюр, педикюр и ноктопластика е около 2200 лв! <<<–

Ако сте в гр. Русе или околностите, може този онлайн курс да се комбинира с практика при нас, за което практиката се заплаща допълнително, защото отделяме индивидуално време на всеки курсист и материалите са осигурени от нас! Тази опция НЕ Е задължителна, но ако решите за 8 часа практика / ден, се доплаща по 150 лв. Напълно достатъчни ще са 2-3 дена само практика с модел, организирани или разпределени в рамките на седмица, две, след като се запознаете с материалите в онлайн курса!

ВАЖНО: Практиката, може съвсем спокойно да си я правите от вкъщи и също да даваме препоръки за това, ако ни изпратите материали от упражненията Ви! Този курс ще Ви е полезен само ако упражнявате наученото! Въпреки всичко, тук сме да помагаме и каквото зависи от нас, ще го направим! 

Запазваме правото да подобряваме, обогатяваме този курс с времето БЕЗ допълнителни такси ако заплатите цялата сума на един път, или на месечни вноски с tbi bank! Таксата за вход е еднократна, ако заплатите цялата сума на веднъж, затова се регистрирайте още сега!
ЗА БЪРЗ ДОСТЪП: 

Купи с TBI на Вноски, Започващи от 25.95 лв

Кликнете на “Купи Сега” ако ще платите цялата сума, или изберете бутона за плащане на вноски чрез tbi bank за повече инфо! 

СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА – 3 КУРСА В ЕДИН ПАКЕТ + ВСИЧКИ СПОМЕНАТИ БОНУСИ!

Може да получите достъп до ВСИЧКО в базовият онлайн курс + онлайн курсовете ни със салонни декорации за начинаещи + напреднали в ЕДИН СУПЕР ПАКЕТ на много по-добра цена: 

Базов Курс на Маникюр, Педикюр и Ноктопластика + Общуване с Клиента, Организиране на Работното Място, Намиране на Повече Клиенти, Какво е Нужно за БЪРЗ СТАРТ в Професията Маникюрист и Мнооого Други!
Базов Курс на Маникюр Педикюр и Ноктопластика + Общуване с Клиента Организиране на Работното Място Намиране на Повече Клиенти Какво е Нужно за БЪРЗ СТАРТ в Професията Маникюрист и Мнооого Други
Цялостен Базов Онлайн Курс - 699 лв

43 ВИДЕО УРОКА - Омбре, Градиент, Различни Видове/ Форми на Ноктопластика, Китайска Техника на Рисуване, Френски Градиент, 3D Релефни Декорации, Флористика и Много Други...
ДОПЪЛНИТЕЛНИ 43 ВИДЕО УРОКА Омбре Градиент Различни Видове Форми на Ноктопластика Китайска Техника на Рисуване Френски Градиент 3D Релефни Декорации Флористика и Много Други
 

Салонни Декорации за Начинаещи - 299 лв

+

30 Видео Урока с 3D/4D Декорации, Рисуване на Реалистични Декорации със Светлосенки, 4D Пеперуди, 4D Раци, 4D Цветя и много други!
ДОПЪЛНИТЕЛНИ 33 ВИДЕО УРОКА с 3D4D Декорации Рисуване на Реалистични Декорации със Светлосенки 4D Пеперуди 4D Раци 4D Цветя и много други

Салонни Декорации за Напреднали - 399 лв

 
Над 80+ Салонни Декорации Заедно с Базовият Курс в Един Пакет!!

ВСИЧКО САМО СЕГА ЗА: 

Вместо

1397 лв

Плащате само 

799 лв

СПЕСТЯВАТЕ 600 ЛВ, АКО ГИ ЗАКУПИТЕ ЗАЕДНО!

 

Купи с TBI на Вноски, Започващи от 29.66 лв

За да платите за целият пакет, натиснете жълтият бутон “Купи Сега” или сканирайте QR кода долу с вашата камера на телефона или приложение! Ако нямате цялата сума, може да платите чрез tbi на вноски!