Искате ли да се научите да рисувате реалистични декорации на маникюр със светлосенки, как да правите релефни декорации с пластелин (цветя, раци, пеперуди), как да моделирате и издраждате с гел релефни шедьоври – дори и ако сте пробвали и не Ви се е получавало? 

Понякога имате чувството, че тъпчите на едно място, но знаете че трябва да поддържате интереса на клиентите Ви! Време е да променим това, като Ви покажем някои нови техники. Хубавото е че ако ги усвоите веднъж, ще може да експериментирате с ралични форми, детайли, ефекти, особено ако знаете някой тънкости за направата им, които ще научите тук, още сега!

Ако вече имате “основата,” знаете как да подготвите, оформите добре ноктите, кожичките, може би знаете как да направите бързи и лесни декорации, но искате надграждащо обучение за да се научите да ги правите по-детайлни и релефни, ако е така, сте дошли на правилното място!

Какво представлява това обучение? 

Това е курс за салонни декорации, дистанционна форма (изцяло онлайн), чрез който ще имате достъп до нашите “Мастър Клас” нейл арт декорации [стъпка по стъпка], които не показваме на друго място и само регистирани потребители ще имат достъп!

Tози онлайн курс е за вас ако:
 
✅ Искате да научите “по-детайлни” техники на изграждане, моделиране с пластелин, рисуване – дори и ако сте пробвали и не Ви се е получавало. Ще Ви покажем как и какви материали да използвате!
 
✅ Искате да имате повече увереност в себе си като Маникюрист, защото ако започнете да правите такива декорации, ще вдигне самочувствието в работата Ви, понеже не всеки Маникюрист може да ги прави!
 
✅ Искате да подобрите работата си като маникюрист, защотото повечето от тези техники се доплащат допълнително, ако клиент поиска нещо по-креативно, красиво и реалистично. 
 
✅ Искате да зарадвате вашите клиенти, или приятели, с нещо ново, нещо “wow,” независимо от повода!
 
✅ Искате да се научите да рисувате със светлосенки, да правите реалистични декорации, нещо което винаги Ви е куцало… или не се е получавало.
 
✅ Искате някой да Ви покаже “стъпка по стъпка” как да правите декорации за ВСЕКИ сезон или повод
 
✅ Нямате много време да ходите по обучения за декорации или семинари, или да давате допълнителни пари за това, но от време на време имате нужда от нещо ново и свежо… вече можете от вкъщи или салона да влизате в курса по всяко време и да експериментирате с различни техники, които ще Ви покажем в този курс! 
 
 
Важно: ако се регистрирате сега, ще получите достъп както до всички налични видео материали в курса, така и до всички допълнителни, защото периодично ще добавяме нови техники, декорации, стъпка по стъпка, НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО за регистрирани потребители, за да се възползвате максимално от този курс! Без месечни абонаменти или такси!
 

Обучението не е обвързано с конкретна дата, ще имате неограничен достъп до всички материали ВЕДНАГА след регистрация и след това ще може да влизате в онлайн курса в удобно за вас време посредством парола и потребителско име които ще Ви генерираме след регистрацията! Само сега и с 33% отстъпка от цената!

Какво е онлайн курс? 

Това е цялостно обучение, което се състои от видео уроци. Практикувате наученото веднага в къщи или салона, върху мостри или върху близки и познати, може да изпращате снимки на творбите си и ще получите обратна връзка!

Този онлайн курс е за сериозни и амбициозни хора, които имат желание да бъдат добри в своята професия като маникюрист. Той е подходящ за тези които вече работят, но не са уверени в способностите си и желаят да се надградят. За тези които тепърва стартират, може да се възползвате от онлайн курса ни за салонни декорации за начинаещи, защото това обучение е на малко по-високо ниво и могат да се възползват по-напреднали маникюристки или ентусиасти в бранша, които желаят за научат последните “Мастър Клас” техники в нейл арт индустрията.

Ако не сте в България, но имате желание да станете добра в декорациите, този онлайн курс е точно за Вас!

Регистрирайте се още сега за да научите “тайните на красивият маникюр” – стъпка по стъпка!

Купи Сега!

За да ги научите тези техники от колежка, ще Ви струват много повече от цената която предлагам към това обучение, защото формата е онлайн, така че определено си заслужава да се възползвате независимо къде се намирате, в България, или чужбина!

Тук ще научите техниките които използвах за да стана на 2-ро място в Меджународният Шампионат на GEL.IT.UP. Bulgaria в гр. Русе през 2019 година в който участваха над 100 маникюристки от цяла България. 

Таня Ангелова с Две Купи от Националният Шампионат за Маникюристки

Таня Ангелова - Награди
Награда за 2 ро място от Националният Шампионат организиран от GELITUP България

Използвах същите техники, които ще научите тук, и спечелих две години по-късно 1-во място в Националният Шампионат две години по-късно в категорията Микс Медия Мастър, през 2021 г, където участваха маникюристки от 3 държави, не само България: 

GEL IT UP Bulgaria - Национален Шампионат за Маникюристки

Ако и Вие искате да отстояване позициите си и да побеждавате, сте дошли на правилното място! В това обучение ще фокусираме там където е моята сила и страст: флористиката. Затова реших да направя “Мастър Клас” обучение в което показвам стъпка по стъпка как да направите красиви цветя с 4D пластелин, както и други “Мастър Клас” декорации. Тук ще Ви покажа някой тънкости които съм научила от личен опит, които не може да ги научите от друга колежка! Техниките които показвам тук изискват прецизност, затова не е за всеки, но сте добре дошли ако искате да се научите и имате интерес. 

За по-лесни нейл арт декорации, може да се възползвате от моето онлайн курса за салонни декорации за начинаещи, където ще Ви покажа много различни, по-лесни нейл арт техники и декорации – но не по-малко красиви или ефектни!

Какво представлява това “Мастър Клас” обучение? 

Както вече споменах, ние имаме и онлайн обучение за начинаещи и получихме множество запитвания дали може да покажем по-сложни техники или нейл арт декорации които по-напредналите също могат да се възползват. Ето защо за ваше удобство направихме това нейл арт обучение онлайн, така че независимо къде се намирате ще имате неограничен достъп до всички видео материали към този курс. Може да влизате в обучението по всяко време чрез лаптоп, таблет или мобилен телефон, само трябва да имате връзка с Интернет. 

Нещото което прави това обучение уникално е че ако се регистрирате СЕГА, ще имате безплатен достъп до всички допълнителни материали които ще добавяме към това “мастър клас” обучение с времето, но разбира се то няма да е на същата цена за тези които се регистрират след допълненията. Имаме за цел да добавим и обогатим това обучение с различни декорации и техники. 

За кого не е това “Мастър Клас” Обучение? 

Техниките в това обучение не са за начинаещи. Ще Ви е много трудно да ги направите, ако нямате никакъв или малък опит в бранша, но предлагаме пакет (курс “начинаещи” + курс “напреднали), ако желаете в перспектива да имате достъп до всичко! Повече за пакета, като информация, ще намерите тук

Това обучение не е за хора които се надяват на бързи резултати. Всичко изисква време за усвояване на техниките и практика. Ако следвате внимателно инструкциите ми във всяко видео, ще сте една крачка напред от останалите. 

В този курс няма да научите как да направите базов маникюр и педикюр, или правилно оформяне на ноктите (с малки изключения). Като цяло тук обучението е с по-декоративен характер. Показвам различни техники на рисуване, но също така показвам и форми или оформяне на ноктопластика което е малко по-сложно като изпълнение. Ако имате нужда от базов курс, може да Ви предложим нашият онлайн базов курс за маникюристи

Коя е Таня Ангелова и защо да се възползвам от нейните обучения?

Таня работи като професионалист в нейл арт индустрията от 2007 година. Тя има много награди и постижения и обича постоянно да се развива в индустрията. Всяка година посещава Арената на Красотата в София, ходи на “Мастър Клас” обучения както в България, така и в чужбина. Обича да експериментира с различни техники, както и да измисля нови като постоянно поддържа интереса както на клиентите си, така и на маникюристките. 

Таня Ангелова е ОБУЧИТЕЛ 3-та СТЕПЕН за Професионална Квалификация (СПК), която е най-високата. Може да издава удостоверения / свидетелства на завършили маникюристки към Министерството на Образованието. Към онлайн обучението, засега може да предоставим Фирмен Сертификат, защото удостоверенията / свидетелствата от МОН изискват практика на място. С Фирменият Сертификат също може да работите, но не самостоятелно, а към фирма. 

Също така, Таня има много завършили курсистки с годините които отвориха собствени салони или работят за себе си в областа на нейл арт индустрията. Успехът оставя следи, обученията които предлагаме са за да Ви помогнат в този процес на усъвършенстване. 

Какво ще получите?

Както нашето обучение за начинаещи и тук ще добавяме допълнителни “Мастър Клас” материали с времето без допълнително доплащане – ако се регистрирате сега! Това може да се промени за в бъдеще, затова възползвайте се от ситуацията и се регистрирайте още сега!

 

Също така, ще получите персонализиран ЕЛЕКТРОНЕН СЕРТИФИКАТ с вашите имена, който може да разпечатате, ламинирате, или сложите в рамка (формат А4), за участие в онлайн обучението. 

За да получите този електронен сертификат, трябва усешно да преминете нашият тест на база материалите предоставени в онлайн обучението след регистрация! Електронният сертификат е еквивалент на Фирменият Сертификат който издаваме!

Купи Сега!

Приготвили сме пакет от 33 видео урока / уебинара / в които ще Ви покажа: 

 Как да моделирате 4D рози със специален 4D пластелин?

4D Рози

 Как да направите 4D рак, кокосов орех и други морски елементи?

Декорация на Маникюр с 4D Рак

Мастър Клас (Видео 24): Как да Направим 4D Кокосов Орех с Палми, 4D Релефни Цветя и Плаж?

Вграждане на естествени сухи цветя в Ноктопластика “Бадем”

Ноктопластика с Вградени Сухи Цветя

 Как да направите 4D пеперуди?

 Как да направите 4D Мишлета и Друг Тип Релефни Цветя?

Декорация с 4D Мишле и Цветя

 Релефни 3D Цветя за малко по-напреднали

 Гел арт Флористика – рисуване на реалистични цветя с гелова боя

Жостово Рисуване на Цветя и Калинки

Декорация с Пчели и Мед

Гел арт Рисуване на Есенни Декорации със Светлосенки 

Рисуване със Светлосенки

Есенни Декорации

Маникюр "Златна Есен"

Гел арт Рисуване на Хелоуин Декорации със Светлосенки 

Хелоуин

Гел арт Рисуване на Коледни / Новогодишни Декорации със Светлосенки 

Коледна Декорация

Рисуване на Коледи / Новогодишни Декорации с Еленчета, Мечета и Десерти

Гел арт Рисуване на Новогодишни Декорации със Светлосенки 

Гел арт Рисуване на “Винтидж” Декорации за Свети Валентин

 

Св.Валентин Маникюр

Моделиране на Релефни 4D Декорации (Плосък Вариант)

Маникюр с 4D Цветя с Котешки Очи

Рисуване на Великденски Декорации със Светлосенки и Гелова Боя

Великденски Маникюр

Видео 22: Великденски Маникюр

Рисуване на Торти, Мъфини и Плодове на Маникюр със Светлосенки и Гелова Боя

Декорация с Мъфини, Сладкиши и Ягоди

Рисуване на Морски Пейзажи, Плажни Декорации

Плажна Декорация с Ананас и Кокосов Орех

Маникюр с Плажна Декорация и Морски Елементи

РЕГИСТРАЦИЯ!

[Онлайн “Мастър Клас” Курс за Маникюр]

Купи Сега!

Пакет Видео Ръководства
(Стъпка по Стъпка)

4D Кокосов Орех с Палми и Плаж

Видео 8: Как да Рисуваме Реалистични Есенни Декорации със Светлосенки

Хелоуин

 

Коледни Декорации

Ново Видео: Маникюр с Релефни 4D Цветя

Великденски Декорации

Как да Направим Великденски Маникюр със Зайци, Пилета, Кошница с Яйца и Други?

Маникюр с Торти, Мъфини и Плодове

Декорация на Маникюр с Ягоди, Мъфини и Сладкиши

Есенни Декорации

Красиви Есенни Декорации с Катерица, Лисица и Плодове

Купи Сега!

За да получите достъп до всички тези видео материали, където във всяко едно видео Ви показвам стъпка по стъпка как да направите това което виждате на снимките.  За да получите достъп, регистрирате се още сега!

Работа на Наш Курсист от Курса

Работа на Наш Курсист от Курса със Салонни Декорации за Напреднали

Каква е Цената?


Възползвайте се от промоционалната ни цена още сега!

 600 лв 

или само за

399 лв

Мастър Клас: Онлайн Обучение за Напреднали

Няма да бъдете таксувани месечно, таксата за вход е еднократна. Ще имате неограничен достъп до всички видео материали по всяко време! 

Като платите, ще получите имейл с инструкции как да взелезе в портала. Ще имате възможността да си направите потребителско име и парола чрез които ще може да влизате по всяко време в портала! За да получите достъп, климнете на бутона “Купи Сега.” 

Купи Сега!

Купи с TBI на Вноски, Започващи от 14.81 лв

Може да платите по банков път с дебитна или кредитна карта (VISA, MASTERCARD, MAESTRO), като клитнете на жълният бутон “Купи Сега!” Може и на вноски чрез tbi bank. 

Може да платите и чрез EasyPay, PayPal. Ако имате допълнителни въпроси за плащанията, пишете ни тук. Когато плащането е успешно, ще Ви изпратим данните за достъп до портала на вашият имейл!

Поздрави, 
Таня Ангелова
Founder of ImproveNailDesign.com