Имате ли проблем с рисуването, декорациите и изграждането? Пробвате да направите нещо ново и НЕ ВИ СЕ ПОЛУЧАВА. Обсебва Ви чувството на разочарование, вина, въпреки че едва сега започвате като маникюрист и някой дни сте развълнувани от това което правите, но на следващият ден искате да се откажете от всичко! Звучи ли Ви познато? 

Нека да Ви покажа ПРАВИЛНИЯТ НАЧИН за да можете да промените всичко това още днес, като ви покажа “стъпка по стъпка,” как да направите красиви декорации на маникюр за всеки сезон. Ще научите нови техники на изграждане и ще научите как маникюра да издръжа продължително време без да се отлепи, изтърка или излющи на следващият ден!

Какво представлява това обучение? 

Това е дистанционна форма на нейл арт обучение. Чрез него ще имате достъп до всички видео материали които само регистрирани курсистки ще могат да се възползват. Вече имаме възможност за издаване на сертификат ако успешно завършите дистанционното ни обучение.

Обучението не е обвързано с конкретна дата, ще имате неограничен достъп до всички материали ВЕДНАГА след регистрация и след това ще може да влизате в онлайн курса в удобно за вас време посредством парола и потребителско име които ще Ви генерираме при регистрацията!

Това не е месечен абонамент. Таксата за регистрация е еднократна – само сега е и с 50% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА!

Тук ще научите нейл арт декорации, различни видове ноктопластики и много други видео материали (стъпка по стъпка) за да Ви даде бърз старт в бранша.

Ако вече имате стаж като маникюристка и желаете да научите нови техники, сте дошли на правилното място, защото някой от нещата които показвам в това дистанционно нейл арт обучение ще Ви струва минимум 100 лв на ден за да ги научите от колежки в бранша и то само за определена техника, а тук ще имате достъп до много такива премиум материали за неограничен период от време на много по-добра цена!

Защо е тази дистанционна форма на нейл арт обучение? 

Получихме много запитвания дали може да осигурим достъп до дистанционно нейл арт обучение, защото нашата школа за нейл арт обучения е само за град Русе, където издаваме и диплома от Министерството на Образование. Към този момент имаме опреден капацитет от курсистки които може да приемем, имаме и други дейности и времето ни е органичено.

Така че може да се възползвате от нашите обучения дори и ако не сте от Русе, независимо къде се намирате. Нужно е само да имате компютър или мобилно устройство и достъп до Интернет за да усвоите материалите. 

За кого е това обучение и за кого не е? 

Това нейл арт обучение е направено на градивният принцип. Започваме с по-елементарни декорации и постепенно отиваме към малко по-сложните. Така че това обучение е повече за начинаещи маникюристки или ентусиасти с малък или без почти никакъв опит.

Това обучение за начинаещи не е за хора които се надяват на бързи резултати. Всичко изисква време за усвояване на техниките и практика. Ако следвате внимателно инструкциите ми във всяко видео, ще сте една крачка напред от конкуренцията Ви. 

В това нейл арт обучение няма да научите как да направите базов маникюр и педикюр, или правилно оформяне на ноктите (с малки изключения). Като цяло тук обучението е с по-декоративен характер. Показвам различни техники на рисуване, но също така показвам и форми или оформяне на ноктопластика което е малко по-сложно като изпълнение.  

Техниките на рисуване които показвам тук са за всеки сезон: има зимни и летни декорации които показвам стъпка по стъпка.

Коя е Таня Ангелова и защо да се възползвате от нейните обучения?

Таня работи като професионалист в нейл арт индустрията от 2007 година. Тя има много награди и постижения и обича постоянно да се развива в индустрията. Всяка година посещава Арената на Красотата в София, ходи на “Мастър Клас” обучения както в България, така и в чужбина. Обича да експериментира с различни техники, както и да измисля нови като постоянно поддържа интереса както на клиентите си, така и на маникюристките. 

Таня Ангелова

Също така, Таня има много завършили курсистки с годините които отвориха собствени салони или работят за себе си в областа на нейл арт индустрията. Успехът оставя следи, обученията които предлагаме са за да Ви помогнат в този процес на усъвършенстване. 

Какво ще получите?

Приготвили сме пакет от видео материали които ще имате достъп ВЕДНАГА след регистрацията. 

За да получите достъп до всички 49 уебинара, или около 80 различни нейл арт декорации, трябва да се регистрирате! Ще добавяме и още видео материали с времето без допълнително доплащане!

Също така, ще получите персонализиран ЕЛЕКТРОНЕН СЕРТИФИКАТ с вашите имена, който може да разпечатате, ламинирате или сложите в рамка (формат А4), за участие в онлайн обучението. 

За да получите този електронен сертификат, трябва усешно да преминете нашият тест на база материалите предоставени в онлайн обучението след регистрация!

 

Това обучение е в две категории:

1. Категория “Начинаещи” – в това онлайн нейл арт обучение сме приготвили много елементарни и лесни декорации с които може да започнете да експериментирате веднага – дори и ако нямате никакъв опит в нейл арт индустрията, в тях включваме: 

 “Градиент Ефект” на Нокти

 Декорация тип “Котешки Очи”

 Декорации на Елементарни Цветя, Мечета, Миди

 Декорация на Момиче с Рокля

 “Омбре Ефект” на Нокти

 Мики Маус Декорация

 Корсет / Бюстие Декорация

 Абстрактна Декорация

Декорация със “Захарен Ефект,” Пудри, Русалки

 Декорация с Реалистични Пеперуди

 Елементарна Декорация на Рози (без рисуване с четка)

 Френки Градиент

 Спайдър Гел Декорации

Хелоуински Декорации

Обучение за Начинаещи

Бързи и Лесни Салонни Декорации с Брокат, Пиксели, Котешко Око и Фолио

След като усвоите техниките описани по-горе, може да се възползвате от малко по-сложните, а именно… 

2. КатегорияПо-Сложни” – ако имате поне една година опит в нейл арт индустрията, сме подготвили за Вас малко по-сложни нейл арт техники и декорации, които са определено по-детайлни и красиви. Там се изисква малко повече практика за да усвоите матерала: 

 Техника “One Stroke” и “Half-Stroke” на Цветя

 Ноктопластика “Almond” (Класически Бадем)

 Ноктопластика с форма “Edge”

 Течни Камъни

 2D Цветя

 4D Калинки

 3D Рози

 Нейл Арт Флористика

 Релефни 4D Цветя 

 Жостово Рисуване на Цветя

 Техника “Мокро в Мокро”

 Пуфинг Градиент

 Рисуване на релефен морски бряг с вълни, пясък, палми, дори и 3D делфини

 Рисуване на крокодилски маникюр

Рисуване на ягоди

 Рисуване на цветя с “метален ефект”

 Рисуване на папагал

 Рисуване на реалистични Коледни и Новогодишни декорации

 Създаване на “мраморен ефект”

Декорация с Палми и Фламинго

Как да Направим Красиви 2D Цветя на Маникюр

Френски с Релефни Цветя и Метален Ефект

Летен Маникюр с Морски Пейзажи, Палми и Делфини

Маникюр с Папагал

Маникюр с Крокодилско Око

Коледни и Новогодишни Декорации

Как да Рисуваме Красиви Зимни Декорации

Декорация за Свети Валентин

Мечета със Сърца

Маникюр с Св. Валентин

Декорация с Ягоди

"One Stroke" Цветя с Брокат

Хелоуин Декорации

One Stroke Цветя с Разливане Върху Типсове

Отзиви

Благодаря за Обучението!

Искам да благодаря на Таня за страхотният курс. Лесно се навигира и всяко видео е много добре обяснено. Това което наистина ми харесва е допълнителните видео материали които се публикуват периодично. Препоръчвам го на всеки който е минал курс (базов за маникюр) за да освежите знанията си, защото тук ще надграждате наученото и ще научите много различни техники на рисуване, изграждане и моделиране!

П. Атанасова

Изключително съм доволна

Изключително съм доволна от обучението за начинаещи на Таня Ангелова! Живея и работя в Англия и тук не мога да получа такъв тип обучение. Видеата са достъпни лесни за разбиране. Готова съм да премина към обучението за напреднали. Таня е ВИНАГИ е на разположение да отговори на въпросите ми! Благодаря. Препоръчвам обученията и на всички които!!!!

А. Митева

Красота

Красота, нежност и професионално изпълнение! Това е Таня Ангелова

Д. Русева

Страхотни!

Страхотни неща прави Таня. С пожелание да е винаги така вдъхновена от работата си!

Х. Борова

РЕГИСТРАЦИЯ!

[Дистанционна Форма на Обучение]

Купи Сега!

Пакет Видео Ръководства
в Дистанционното Обучение
(Стъпка по Стъпка) 

Нейл Арт Обучение за Начинаещо (Всички Видео Материали)

Как да Направим Красиви Декорации с Палми, Пясък, Море, 3D Морски Звезди и Пейзажи?

За да получите достъп до всички тези видео материали… 

Категория “Начинаещи” + Категория “По-Сложни”

… където във всяко едно видео Ви показвам стъпка по стъпка как да направите това което виждате на снимките.  За да получите достъп, регистрирате се още сега!

Купи Сега!

Купи с TBI на Вноски, Започващи от 11.10 лв

Купи с TBI на 4 Вноски по 75 лв с 0% Лихва

Работа на Наши Курсистки

Работа на наш курсист от курса със салонни декорации

Салонни Декорации - Работа на Курсист

Работа на Курсисти от Курсовете със Салонни Декорации на Маникюр

Работа на Курсисти от Курсовете със Салонни Декорации на Маникюр

Салонни Декорации на Завършил Наш Курсист

Работа на Курсист от Курса със Салонни Декорации за Начинаещи - Назар

Работа на курсист

Работа на курсист - Симона

Работа на наша курсистка

Работа на курсистка

Работа на Курсистка

Каква е цената? 


Възползвайте се от промоционалната ни цена още сега!

 580 лв 

 159€ 

или само за

299 лв

Няма да бъдете таксувани месечно, ако заплатите цялата сума, таксата е еднократна. Ще имате неограничен достъп до всички видео материали по всяко време! Може да изберете на вноски и чрез tbi bank като след тяхно потвърждение, ще Ви регистрираме в курса още след първата вноска!

Купи Сега!

Купи с TBI на Вноски, Започващи от 11.10 лв

Купи с TBI на 4 Вноски по 75 лв с 0% Лихва

Важно: След като закупите курса, ще Ви изпратим инструкции за достъп на вашият имейл

Може да платите по банков път цялата сума с дебитна или кредитна карта, става и по банков път с предоставен от нас IBAN, EasyPay или PayPal.

СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА!

Може да получите достъп до ВСИЧКО в онлайн курса за салонни декорации за начинаещи  + онлайн курса за напреднали в ЕДИН ПАКЕТ на много по-добра цена: 

 
31 ВИДЕО УРОКА - Омбре, Градиент, Различни Видове/ Форми на Ноктопластика, Китайска Техника на Рисуване, Френски Градиент, 3D Релефни Декорации, Флористика и Много Други...
ДОПЪЛНИТЕЛНИ 47 ВИДЕО УРОКА Омбре Градиент Различни Видове Форми на Ноктопластика Китайска Техника на Рисуване Френски Градиент 3D Релефни Декорации Флористика и Много Други

+

15 Видео Урока с 3D/4D Декорации, Рисуване на Реалистични Декорации със Светлосенки, 4D Пеперуди, 4D Раци, 4D Цветя и много други!
ДОПЪЛНИТЕЛНИ 33 ВИДЕО УРОКА с 3D4D Декорации Рисуване на Реалистични Декорации със Светлосенки 4D Пеперуди 4D Раци 4D Цветя и много други

ВСИЧКИ САЛОННИ ДЕКОРАЦИИ САМО СЕГА ЗА: 

698 лв

само за

449 лв

СПЕСТЯВАТЕ 249 ЛВ, АКО ГИ ЗАКУПИТЕ ЗАЕДНО!

ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ОБЩО 110+ ВИДЕО УРОКА на различни теми за декорации с този промо пакет!

Поздрави, 
Таня Ангелова
Founder of ImproveNailDesign.com