Курс за Маникюр – Цени, Успешни Практики и Реализация

Завършил Курсист Базовият Онлайн Курс за Маникюристи в Комбинирана Форма на ОбучениеАко търсите да изкарате базов, или надграждащ курс за маникюр, за да придобиете необходимите умения, знания и да получите всички необходими удостоверителни документи за да превърнете “хобито” в професия, тук ще научите повече! 

Дори и ако искате първо да се занимавате любителски, да Ви научат, да имате клиентела, преди да го реализирате по-професионално, това което ще споделя с Вас е също е идеален вариант!

Създадохме иновативна платформа за успешно изкарване на цялостен курс за маникюр, педикюр и ноктопластика със сравнителен успех. Предлагаме както онлайн, така и присъствени обучения за гр. Русе. Ако не сте от Русе и не може да ни посетите присъствено НЕ Е ПРОБЛЕМ. 

Предлагаме такива комбинирани (онлайн + практика при нас) курсове за маникюр, както и изцяло онлайн от 2021 година в който се записаха СТОТИЦИ курсисти, както от цяла България и чужбина.

Какво е курсът за маникюр?

Курсът за маникюр е обучителна програма, предназначена за тези, които желаят да научат професионални техники за извършване на маникюр. Той обхваща различни аспекти на маникюра, включително подготовка на ноктите, нанасяне на лак, украса на ноктите, грижа за кожата на ръцете и други свързани с това умения.

Завършил Курсист Базовият Онлайн Курс за Маникюристи - НазарКакво се научава на курса за маникюр?

На курса за маникюр се научават различни техники и умения, които са важни за извършването на качествен маникюр. Това включва:

  1. Подготовка на ноктите: Правилната подготовка на ноктите е основен етап от маникюра. На курса се учи как да се почистват, оформят и подрязват ноктите правилно.

  2. Нанасяне на лак: Умението да се нанася лак равномерно и без дефекти е важно за постигане на перфектен маникюр. На курса се учат различни техники за нанасяне на лак, включително френски маникюр, градиенти, омбре ефекти и други.

  3. Украса на ноктите: Маникюрът може да бъде още по-интересен с добавянето на украса като брокат, стикери, бои за рисуване и др. На курса се учи как да се прилагат различни видове украса за постигане на желания ефект.

  4. Грижа за кожата на ръцете: Освен грижата за ноктите, важно е и да се поддържа кожата на ръцете здрава и хидратирана. На курса се учат техники за извършване на масажи и подхранващи процедури за кожата на ръцете.

  5. Работа с Клиенти – работата с клиенти не е лесна, ще научите от нас всички тънкости при работа с клиенти – от това как да намирате платежоспособни клиенти до как да ги запазите и да идват при вас всеки месец за подръжка

  6. Маркетинг и Реклама за Маникюристи – не е важно само да работите добре, ако никой не Ви знае, или не е чувал за вас, ако почвате от АБ, шансовете са, че дори и да работите добре няма да има особено голямо значение, ако няма желаещи за това. Затова сме отделили специално внимание в курсовете ни това как да стане и как да се реализирате успешно за кратък период от време! 

  7. Отваряне на Собствен Салон – това е допълнителна стъпка напред, като показваме успешни практики за отваряне и управление на собствен салон, не само курс за маникюр и до там. Има много неща които трябва да се знаят в областта на мениджмънта и персонала. 

Защо да се запишете на курс за маникюр?

Успешно завършил курсист Базовият Онлайн Курс за Маникюристи

Записването на курс за маникюр има множество ползи:

  1. Придобиване на професионални умения: Курсът ви дава възможност да научите професионални техники и умения за извършване на качествен маникюр, педикюр и ноктопластика. 

  2. Възможност за кариера: След успешно завършване на курса, можете да започнете кариера като маникюрист в салон за красота, или да отворите собствен бизнес, което би върнало инвестицията за курс за кратък период от време

  3. Творческо изразяване: Маникюрът е изкуство, което ви позволява да проявите въображението и творческите си способности. Често Ви отнася в друг свят, където губите представа за времето и ако Ви доставя удоволствие е нещото което си заслужава да го правите

  4. Допълнителни доходи: Дори ако не решите да работите като професионален маникюрист, уменията, които придобивате на курса, ви позволяват да изкарвате допълнителни доходи като практикуващ любител-маникюрист.

КЪДЕ ДА СЕ РЕГИСТРИРАТЕ И КАК?!

Курсът за маникюр е отлична възможност за тези, които обичат красотата и се интересуват от грижата за ръцете. Предоставя необходимите умения и знания за извършване на професионален и красив маникюр и педикюр, както и отваря врати към кариерни възможности в индустрията на красотата и грижата за тялото.

За цени, регистрация и повече инфо: https://www.improvenaildesign.com/базов-онлайн-курс

За Автора

Таня Ангелова е основателката на този сайт. Тя е маникюрист от 2007 г. и работи професионално от тогава. Таня също има 3-та СПК като обучител! Печелила е в много международни състезания и е споменавата в NAILS Magazine, ABC и Good Morning America!