За Маникюристи: Учим Победителите да Побеждават Повече

Маникюристи победителиВ работата ми като преподавател и маникюрист през годините, научих няколко неща които искам да споделя с Вас.
 
Ще бъда кратка!
 
Много е трудно да направиш от “победен” победител, обикновенно тези хора имат предразсъдъци, органичителни мисли, неизразени емоции и нещата просто при тях не се получават.
 
Много по-лесно е да помогнеш на “победители” да побеждават повече. Виждам че има потенциал в тях, който те дори и не знаят, и поради тази причина им помагам да преокрият себе си, не за да станат нещо което не са, а да изградят най-доброто в себе си, най-вече като Маникюрист.
 
Звучи малко като “психология,” но да си маникюрист е “работа с хора” и няма как да не си. Различни хора идват при теб и споделят разни неща, това са едни от плюсовете на професията, защото научаваш различни неща от различни хора всеки ден!
 
Та, искам да кажа че ако сте “победител,” мога да Ви помогна как да изградите необходимото в себе си, под формата на умения за да се получат нещата, което ти помага да научиш повече за живота или да преоткриеш няколко гледни точки.
 
Ако смятате че не сте “победител” и поради някаква причина нещата никога не се получават при вас, каквото и да правите, не се отчайвайте, това не е карма или съдба, а просто начин на мислете който трябва да промените.
 
Например, ако се регистрирате в моят базов онлайн курс, ще Ви покажа всичко което знам като маникюрист от 15 годишният ми опит, но няма да спрем само там, намерила съм и едни от най-добрите в маркетинга и рекламата които да Ви преподават в курса, като допълнение, за да може да намирате повече клиенти като Маникюрист, или ако се занимавате с дейности свързани в тази насока.
 
Тези които са “губещи” не са мои тип клиенти, те се отсяват, може би не комуникирам с тях на тази честота, но съм ги срещала и знам колко е трудно за тях да стане тази транзиция, колкото и да се опитвам да го променя, не мога, те сами трябва да го направят в себе си, това е първата стъпка.
 
Тук не искам да деля никого, но не всеки човек е ваш клиент, не всеки човек Ви харесва такива каквито сте и това е ОК :)
 
Нека Ви задам един въпрос, Вие от кои сте?
 
От “победителите” или “победените?”
 
Ако смятате че има потенциал във вас, но не сте открили правилният човек да Ви го покаже, и ако искате да сте Маникюрист по професия, но поради някаква причина или сте нямали времето, или не сте попаднали на правилният преподавател, искам да Ви поканя да станете част от моят базов онлайн курс, https://www.improvenaildesign.com/базов-онлайн-курс/
 
Ако смятате че това е за Вас, ще се радвам да се присъедините, защото не съм го направила за МЕН, а за ВАС!
 
Поздрави,
Таня Ангелова

За Автора

Таня Ангелова е основателката на този сайт. Тя е маникюрист от 2007 г. и работи професионално от тогава. Таня също има 3-та СПК като обучител! Печелила е в много международни състезания и е споменавата в NAILS Magazine, ABC и Good Morning America!